| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; google kaže slijedeće, Sinan Sakic - Ej odkad sam se rodio... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #572 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? E neznam dal je bilo, al jel zna neko ko pjeva i kak se zove ona pjesma brijem iz reklame: i love you babe ta na na na na na na i need you babe i tak dalje, pjesmu stalno pjevam, a neznam kak se zove i ko pjeva?!
__________________ Ja znam da se vi u saboru sad meni smijete, al nije ništa smiješno.... |
| | |
| | #576 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? E ak nije bed da mi se javi neko ko ima link za tu pjesmu ili da ima tu pjesmu na kompu, nemrem nikak doć do nje....
__________________ Ja znam da se vi u saboru sad meni smijete, al nije ništa smiješno.... |
| | |
| | #579 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-02-08 Godina: 23
Poruka: 4
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? evo suza je skoro krenula.hvala dečki misterija mi je riješena.o toj pjesmi mislim već dobrih 5 godina a nikako da mi naleti.iako sad znam ko je to nemogu je skinuti nigdje pa molim nekog ako ima tu pjesmu.ojeP daj ak 'maš!!!!
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« Najtužnije pjesme
|
Megadeth »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:14.

....