| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? u Kultura i Zabava forumu; Citat: Pravi autor: loli7m U orginalu?..fala za info! Da, a koja tebi verzija treba Pjesma se zove iznad teš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-04-07 Lokacija: ST Godina: 28
Poruka: 28
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? Pisma me toliko diže na neki poseban način da želim sve verzije....pa ako možeš šalji na moj mail...Oćeš?
__________________ ..dama i djevojčica.. dobra vila i zla vještica.. sestra,majka i drugarica.. ljubavnica i domaćica.. |
| | |
| | #85 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-02-07 Lokacija: ST Godina: 25
Poruka: 688
![]() ![]() | Citat:
Bio je, bio mi je prva sreca svaki dan dodir kog se tijelo sjeca bio je moja zelja neskrivena s njim sam bila ja sretna zena Bio je, bio mi je san i java mjesto gdje, gdje mi moje srce spava bio je, bio je po mojoj volji od svih drugih najbolji Ref. Tesko, prijatelji tesko uzalud su rijeci sada kad je kraj tesko, prijatelji tesko bio je mom srcu zadnji otkucaj Tesko, prijatelji tesko gubim sve na svijetu, gubim oslonac tesko, prijatelji tesko usnama je bio zadnji poljubac, poljubac Bio je sve sto sada vise nije drhtim sva, jer on tijelom drugu grije zelim mu nek sa drugom i on pati kako mi je neka shvati Srecko Savovic - 2006 - Godina nova Zadnji Uredio daidza : 10-04-07 u 02:41. | |
| | |
| | #88 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: Tko ovo pjeva/ Ime ove pjesme?? već me duže zanima... kak se zove pjesma iz bivše reklame za "axe"?? onak 2 frajera se šetaju gradom i ko će skupiti više pogleda ženski i to bilježe na klikeru.. ak neko zna molio bih ga da mi kaže. |
| | |
![]() |
| Tagovi: grupe, imena, pjesme, pjevaci, pjevacice, stihovi |
« Najtužnije pjesme
|
Megadeth »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:18.

stasna stvar