| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Tomislav Ivčić u Kultura i Zabava forumu; imali netko njegov cd " i onda kad nebude nas buli" hvala :čekić... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,272
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Tomislav Ivčić Jedan od naših najboljih pjevača, imao je stvarno predivne pjesme, šteta što je tragično poginuo. Voljena, vrati se Voljena zar ne vidis i nebo place za nama voljena zar jos uvijek ulicom lutas sama Voljena zar ne zelis da me shvatis bar malo voljena zar ti nije do nase ljubavi stalo Refren 2x Voljena, vrati se voljena, molim te voljena ne mogu zivjeti bez tebe Voljena zar ne vidis ovo cvijece sto vene voljena zar te nikada ne sjeti na mene Voljena zar ne zelis da me shvatis bar malo voljena zar ti nije do nase ljubavi stalo Refren 2x Bog neka ti prosti grijehe Jos uvijek dok slusam njezne pjesme mora meni se cini kao da cujem tvoj glas ja nikad necu znati kako si mogla tako lako zaboravit na nas Ref. 2x Bog neka ti prosti grijehe tvoje sto si mene varala ti Bog neka ti prosti grijehe tvoje nevjerna moja ljubavi Moja mati uvijek pita me za tebe ona ne zna sto je razdvojilo nas mozda sa tvoga oko suza kane kada cujes moje pjesme glas Ref. Kalelarga Sa dragom kod četiri kantuna kroz tihu varoš proći bi zna Na rivu il' uz Donat stari dok tiho, tiho sniva Zadar grad Ali vrime neumorno ide i ja sad moran na drugu stranu poć' Da mi je sada sa mojom klapom zapivat tiho za laku noć Kalelarga, Kalelarga Kalelarga moja radosti tu san proveo najljepše dane moje mladosti Sa dragom kod četiri kantuna kroz tihu varoš proći bi zna Na rivu il' uz Donat stari dok tiho, tiho sniva Zadar grad Lipi moj grade uvik te se sitin i pismu ovu poklanjam ti ja Neka je mlados' zapiva s tobon kada već ne mogu ja Kalelarga, Kalelarga Kalelarga, Kalelarga Sine vrati se Sine, vrati se da oci majke vide kako bijela ladja dolazi u kraj sine, ne daj da nas dijele te daljine dok te ceka plavo more i tvoj zal Refren Sine, vrati se, kada pomisle svi da se nikad neces vratiti ne daj da te nosi tudjeg mora val Sine, vrati se, kada pomisle svi da se nikad neces vratiti nek te donese jadranski maestral Sine, vrati se zbog onih sto te vole sine vrati se na nase plavo more sine, vrati se u svoj premili kraj tu te ceka tvoja majka i tvoj raj Zapivajmo noćas u konobi Neka neka nek se zna
__________________ Zadnji Uredio mišo_legenda : 16-06-08 u 19:13. |
| | |
![]() |
| Tagovi: iv269i263, tomislav |
« All Stars band
|
Gdje nabavit? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.

:čekić