| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Top 10 Techno ili rmx glazba u Kultura i Zabava forumu; Koja vam je top 10 najdraža Techno ili rmx glazba?MOJE:1.Faithless-Insomnia, 2.Sash-Ecuador, 3.DaRude-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Koja vam je top 10 najdraža Techno ili rmx glazba?MOJE:1.Faithless-Insomnia, 2.Sash-Ecuador, 3.DaRude-Sandstorm, 4.DaHool-Met her at, 5.Benny Benassi-2006-Insomnia-club rmx, 6.Dj Visage-Formula racing Schumaher, 7. Dj Venom-Tetris techno, 8.Dj Quicksilver-Ameno, 9.Inspector Gadget-Techno dance, 10.Sandstorm-Club rmx. ![]() Ne morate pisati(AKO NE ŽELITE) top 10 nego stavite samo koje su vam najdraže
__________________ NA SVIJETU POSTOJE SAMO " DVIJE " VRSTE AUTOMOBILA MERCEDES I OSTALI AUTOMOBILI!!! ![]() ![]() ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG http://toni-techcomp.blogspot.com/ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: sjeverozapadna Hrvatska Godina: 17
Poruka: 492
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba DJ Tiesto-Exctasy,Traffic,Adagio For Strings(sve od njega)... Tetris Techno...
__________________ Zbog Dinama nek me pljuju,neka me i psuju i krv moju mogu piti,ali za Dinamo ja ću uvijek biti... ![]() ![]() ...svatko ima svoje razloge i kad razlozi ne postoje... |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Korisnik/ca KIMI GIRL ima ukus za glazbu baš kao ja.Samo tako nastavi.TO JE TAJ TECHNO RITAM!!!!!!!!!!!
__________________ NA SVIJETU POSTOJE SAMO " DVIJE " VRSTE AUTOMOBILA MERCEDES I OSTALI AUTOMOBILI!!! ![]() ![]() ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG http://toni-techcomp.blogspot.com/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Amo TECHNO ljudi da vas vidim šta slušate!!!! TECHNO GORE IDEEEMOOOOO!!! Zar nas je samo 2 koji slušaju techno???Znam ja da vas ima AJDE POKAŽITE ŠTA SLUŠATE!!! ![]() ![]() ![]()
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-01-08 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 11
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Basshunter-Dota, Tetris, Boten Anna, Russia Privjet Johan Badh & Walle- Jag ar brat det har ar min livsstil DHT - Lonsdale Darude - Tear Apart Dreamnation - Daggmask
__________________ Hail to the king baby |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Samo nastavite jer Techno ritam vodi!!!!! ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Nisan mogla izdvojit naj 10, pa san složila popis mojih naj 20... ![]() ![]() ![]() 1. Dave Spoon feat. Lisa Mafia - Bad girl 2. David Guetta - Baby when the light 3. Gigi D'agostino - L'amour toujours 4. DJ Tiesto - Lethal industry, trance energy i dance 4 life 5. 4 Strings - Diving 6. Benny Benassi - Hit my heart 7. Brooklyn Bounce - Loud & proud 8. Deep Dish - Dreams 9. Faithless - Insomnia 10. Ferry Corsten - Fire 11. Infernal - From Paris to Berlin 12. The Underdog project - Summer jam 13. Ian van Dahl - Reason 14. Lexy & K-Paul - Vicious love 15. Michael Gray - The weekend 16. Starsplash - Endless fantasy 16. Robert Miles - Children 17. Safri Duo - Played alive 18. Roisin Murphy - You know me better 19. Tom Novy feat. Lima - Take i 20. Wamdue project - King of my castle I naravno skoro sve pisme od SCOOTERA!!!
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 7,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Nebo - Shalla&Nace remix Miso Kovac - Ako Me Ostavis Kawasaki 3p - Malo vas jeSasa Matic - 2007 - Poklonite Mi Nju Za Rodjendan [Promo] Seka Aleksic remix - DeeJayGoran vs Seka - Aspirin [General electric remix] |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:29.

Ne morate pisati(AKO NE ŽELITE) top 10 nego stavite samo koje su vam najdraže
ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG