| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Top 10 Techno ili rmx glazba u Kultura i Zabava forumu; Odysee - Scarf Sandstorm - Darude DJ Tiesto - Adagio For String Chicane - Saltwater Daggmask - Dreamnation Chicane feat. Bryan Adams - Don't Give ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-02-07 Godina: 19
Poruka: 103
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Odysee - Scarf Sandstorm - Darude DJ Tiesto - Adagio For String Chicane - Saltwater Daggmask - Dreamnation Chicane feat. Bryan Adams - Don't Give Up Robert Miles - Children Alex Gaudino feat. Crystal Waters - Destination Calabria
__________________ "Each one of us was brought here for a reason." |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Pogledajte (i poslušajte) Ishkur's Guide to Eletronic Music da bolje upoznate podjelu žanrova. Ja najviše slušam trance, a poslušajte na toj stranici Roberta Milesa- Children (spada u Dream trance) i Astral Projection- Mahadeva (to je 5. pisma pod Goa trance). Čudo jedno koja je to razlika. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Citat:
Sve to stoji, al gle, mislin da malo previše filozofiraš... ![]() Na primjer Scooter, po tom vodiču on bi moga spadat u svaku tu skupinu sa drugon pismon... Mislin da večina ljudi kad kažu da slušaju techno da pod to sporazumijevaju i techno i trance i neke podvrste... tj. smatraju svu electro muziku... jer malo ko da razlikuje pod koju vrstu svaka pisma spada... ![]()
__________________ Too many people are looking for the right person instead of trying to be the right person... | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Ovu temu sam napisao "TOP 10 TECHNO ILI RMX GLAZBA ".Znači nema filozofiranja:tu spada i techno,trance, rmx-evi.Znači ovo sam napisao jer neki ljudi koji slušaju electro glazbu(techno,trance ...)ne znaju razliku jer im ritam techna,trance-a.... paše.Pa onda svi imaju pravo napisat što slušaju!!!A za one veće znalce oni će vjerovatno napisat ime pjesme i još neke podatke ako hoće.NISMO SVI JEDNAKI!!! ![]() ![]()
__________________ Za sve one koji znaju igrati Cod2 ili Cod4 ili Trackmania Nations evo clan http://www.xfire.com/clans/d0m0brani/forums/74302/ |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Pakito- Philosophy --isto jedna od boljih- PREPORUKA Ali nije toliko poznata u svijetu kao Faithless-insomnia ili DArude-Sandstorm ali je isto vrijedi poslušati ![]()
__________________ Za sve one koji znaju igrati Cod2 ili Cod4 ili Trackmania Nations evo clan http://www.xfire.com/clans/d0m0brani/forums/74302/ |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Future Trance 29 - Revers Fantasy Usher - Yeah Daggmask - Dreamnation DaRude-Sandstorm I need a miracle - Cascada Dj Manian - Bounce Cosmic Gater - Exploration of space Darude - Ecstacy Dj Mystik - Ice ice baby Dj Tiesto - Hes a pirate House techno - Braveheart Boom Boom Boom Mortal Kombat - Techno Syndrome Dj Mystik - Moonlight Shadow (obožavam ovu pjesmu inače) Darude - Blade techno opener Nisu poslagane po nikakvom redu... išla sam od-do dok sam tražila po kompu ![]() ali meni se sviđaju
__________________ You'll never walk alone |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:17.