| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Top 10 Techno ili rmx glazba u Kultura i Zabava forumu; A sta nitko nije cuo za Armin Van Buurena,Paul Van Dyka ili Above & Beyond????... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | ||
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Citat:
Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | ||
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 301
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba partyaneri ja ovdje nisam vidio niti jednu techno stvar napisanu sam neke komercijalne gluparije ![]() majne top 10: Alexander Kowalski - Speaker Attack The Horrorist - One Night In New York City (Chris Liebing Mix) Joris Voorn - Zeronine Oxia - Nation Umek - Voltaren Rush - Get On Up (Umek Remix) Jeff Mills - The Bells Petar Dundov - Horns In Thorns Der Dritte Raum - Hale Bopp Chris Liebing - Dark Matter to bi otprilike bilo to
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-06-08 Lokacija: Bjelovar Godina: 21
Poruka: 301
![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() moje stručno mišljenje ako vec slušaš tu vrstu glazbe je da kažeš da slušaš elektronsku glazbu a ne techno, a pošto je elektronska glazba postala vrlo raširena u zadnje vrijeme i više nije dio neke underground scene ljudi jako dobro znaju razliku između housea, techna, trancea..
__________________ Uspješno ili neuspješno svi mi pretjerujemo glumeći svoj omiljeni lik iz mašte | |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-06-06 Godina: 21
Poruka: 80
ja dok sam slusho techno slusho sam dosta stvari od umeka, christiana varele, marco bailey, valentino kanzyani, marko nastic..blabla..ima toga mali milijun..najbolja stvar po meni (bez konkurencije) je joris voorn-incident.. Al ja sebi fino pustim set i onda sam miran nekoliko sati..)) techno sam (manje-vise) presto slushat prije 2 godine..sad pretezno house..progressive najvishe..iako kad se ide na pty nije problem ni schranz poslushat ![]()
__________________ progressiva.. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba tomcraft- lonelines faithless- insomnia gigi d' agostino- lamour toujors darude- sandstorm gigi d' agostino- tanzen benny bennasi- satisfaction
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Top 10 Techno ili rmx glazba Citat:
![]()
__________________ dα tι чε tata мaмa чa bι tι dεda bισ | |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 30-01-08
Poruka: 51
dragi moji partijaneri, poznavanje elektronske glazbe ne može biti toliko važno koliko ljubav prema samoj glazbi. Tako da nije bad ako napišete da je nešto trance a ono je house..ima puno ljudi koji ne vide razliku ali im se sviđa ono što čuju..pa ima vremena, naučit će, vidjet će, shvatit će ali samo ako je to stvarno ono što vole. NO STRESS je preyebena stvar... i don't wanna work today maybe i just wanna stay.. definitivno!! ![]()
__________________ Please do not be alarmed, remain calm. Do not attempt to leave the dancefloor. The DJ booth is conducting a troubleshoot test of the entire system...Adam Beyer - Live @ Turned On Minneapolis | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:38.