| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi top 5 pjesama (trenutno) u Kultura i Zabava forumu; evo meni su trenutno 1.basement jaxx - where's your head at 2.underworld - born slippy 3.fatboy slim - everybody ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Osijek
Poruka: 2,571
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | top 5 pjesama (trenutno) evo meni su trenutno 1.basement jaxx - where's your head at 2.underworld - born slippy 3.fatboy slim - everybody loves a carnival 4.portishead - numb 5.tom jones - she's a lady a vama? ------------------ moje će se vjerovatno već sutra promijeniti... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: top 5 pjesama (trenutno) 1. Gwen Stefany - Cool 2. James Blunt - You`re beautiful 3. Kelly Clarkson - Because of you 4. Lionel Ritchie & The Commodores - I`am easy like Sunday morning 5. Nena & Kim Wilde - Anywhere , anyplace , anytime
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 17
Poruka: 423
![]() | Re: top 5 pjesama (trenutno) 1.David Guetta - Love is Gone 2.David Guetta vs The Egg-Love Dont Let Me Go 3.DJ Sasha & John Digweed - Ecstacy.mp3 4.Linkin Park - What I've Done 5.Outwork Feat. Mr. Gree - ELEKTRO |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: top 5 pjesama (trenutno) trenutno su mi 1. Led Zeppelin - All my love 2. Opeth - Face of Melinda 3. Van Halen - Jump 4. Apocalyptica - Romance 5. Led Zeppelin - Babe, I'm gonna leave you ne nuzno tim poretkom ![]()
__________________ In the rays of the sun I am longing for the darkness. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,116
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: top 5 pjesama (trenutno) 1. Bob Marley - One love 2. Bob Marley - No woman no cry 3. Dido - Thank you 4. The Cardigans - Lovefool 5. Nickelback - Someday
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Zagorje
Poruka: 122
![]() | Re: top 5 pjesama (trenutno) 1.Robbie Williams-The Road To Mandalay 2.Shakira-Las de la Intuicion 3.RHCP-Snow 4.Evanescence-My Immortal 5.Shania Twain-Don't
__________________ Ambicija je glup izgovor za nedostatak smisla za lijenost. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pet, pjesama, top, trenutno |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:03.