| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi VAŠA PJESMA??? u Kultura i Zabava forumu; imate li neku pjesmu koja jednostavno nesto pokrene u vama bilo na spomen nekoga/necega ili vam je na jednostavno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,275
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | imate li neku pjesmu koja jednostavno nesto pokrene u vama bilo na spomen nekoga/necega ili vam je na jednostavno i bolja i draža od drugih..evo da ja kazem tu neku svoju..frank sinatra,my way.. .. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: VAŠA PJESMA??? 1. Bacila je sve niz rijeku 2. Krivo je more 3. Da li znaš da te volim
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: VAŠA PJESMA??? Balašević-Ringišpil -Noć kad sam preplivao dunav to su dvije pjesme koje me diraju tamo gdje nitko i nista ne moze stici...premocne su...kad ih cujem nesto se u meni pokrene i osjecam se bolje
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma, vasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

..