Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Glazba
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Glazba Raspravljate o temi VAŠA PJESMA??? u Kultura i Zabava forumu; imate li neku pjesmu koja jednostavno nesto pokrene u vama bilo na spomen nekoga/necega ili vam je na jednostavno ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 03-05-07, 21:35   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,275
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Question VAŠA PJESMA???

imate li neku pjesmu koja jednostavno nesto pokrene u vama bilo na spomen nekoga/necega ili vam je na jednostavno i bolja i draža od drugih..evo da ja kazem tu neku svoju..frank sinatra,my way.. ..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 21:42   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,075
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: VAŠA PJESMA???

1. Bacila je sve niz rijeku
2. Krivo je more
3. Da li znaš da te volim

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 21:45   #3 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,629
Homesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svimaHomesick je poznat svima

Ima ih više, ali jedna je posebno važna - Jedina moja (Divlje jagode)
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 22:30   #4 (permalink)
Akademik Foruma

carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat
Question Re: VAŠA PJESMA???

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
1. Bacila je sve niz rijeku
2. Krivo je more
3. Da li znaš da te volim
e ova prva pisma mi je zakon,jeli moguce sahasa da ja i ti razmisljamo u istom pravcu.. ..!!?
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 22:38   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 14
Poruka: 2,300
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

ima ih puno:

Walk away
Dragostea din tei
Sk8er boi
Thompson-sve
Avantura obsesion
Peapersi-sve
ima još hrpa pjesama...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 22:48   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Question Re: VAŠA PJESMA???

Citat:
Pravi autor: icegirl Pogledaj Poruke
ima ih puno:

Walk away
Dragostea din tei
Sk8er boi
Thompson-sve
Avantura obsesion
Peapersi-sve
ima još hrpa pjesama...

al trazi se ta jedna??..znaci od svih tih koja ti je najbolja...
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 22:55   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,359
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Pearl Jam-Nothingman

ne podsjeća me na nikog, ali to mi je najdraža pjesma i jednostavno ta pjesma sam ja

Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 23:21   #8 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Walking in Memphis ( valjda se tako zove)- nije mi najdraža pjesma, ali ima posebno značenje
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 00:22   #9 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 06-04-07
Godina: 19
Poruka: 2,180
dave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu aurudave ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku dave

Balašević-Ringišpil
-Noć kad sam preplivao dunav

to su dvije pjesme koje me diraju tamo gdje nitko i nista ne moze stici...premocne su...kad ih cujem nesto se u meni pokrene i osjecam se bolje
da nikad nece nestat' sa mojih usana
dave je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-05-07, 14:45   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Cool Re: VAŠA PJESMA???

e ima jos jedna pisma koje me podjeca na nekoga---U2 With or Without you... .....moćna stvar..
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pjesma, vasa

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 00:17.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108