| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi VAŠA PJESMA??? u Kultura i Zabava forumu; Posljednji Boem , Živim , Nije ona svemu kriva , Oči su moje mutne od dima , Ovo je moja kuća ,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? prvo se informirajte pa onda odlučite da li ćete se smijat ![]() ot: Oko mene i u meni je U očima ljudi koje poznajem U fliperu lica i ulica Glasovi, tonovi rasuti Otkada jesam, otkad postojim Tražim tu pjesmu da mi bude štit I prave riječi da mi budu mačeta Kojom cu sjeći sve što mi smeta Za svoje male katastrofe Što će ih bit' i što ih bilo Tražim melodiju i strofe Kao soundtrack za moj život Pravi ritam za disanje Pravi ritam za hodanje I kad ga jednom uhvatim Obećajem da odlazim Za svoje male katastrofe Što će ih bit' i što ih bilo Tražim melodiju i strofe Kao soundtrack za moj život
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... Zadnji Uredio pajo-patakRi : 22-03-08 u 14:51. |
| | |
| | #178 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: VAŠA PJESMA??? behind blue eyes-Limp Bizkit sexy-french affair
__________________ Dinamo je život,a sve ostalo su sitnice!! ![]() ...svijet je pun ljudi,a nigdje čovjeka... ![]() ...jer pobjede i porazi,bez tebe na isto svode se...starim ja,a u ljubav vjere nemam... |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: VAŠA PJESMA??? Pink Floyd - Several Species Of Small Furry Animals Gathered Together In A Cave And Grooving With A Pict
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #180 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,965
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? trenutačno ova pjesma govori u moje ime Oslobodi me (ako znaš o čemu govorim) Ovako počinje, ja ću te pokušat zamrzit' i neko vrijeme ću se budit' kraj tvoje kopije ovako počinje ova nada koju trpim u sebi rašiveno krpim i očekujem Oslobodi me, ako znaš o čemu govorim tvoja me snaga vrijeđa taj pogled sa visoka skini mi to sa leđa to da si bolja Tvoja me snaga vrijeđa i taj pogled sa visoka ja ne zavrijeđujem skini mi to sa leđa taj kamen da si bolja bez mene da si bolja Ja ću te pokušat zamrzit' i neko vrijeme ću se budit' kraj tvoje kopije oslobodi me Tvoja me snaga vrijeđa taj pogled s visoka ne zavrijeđujem za kog' se tako mijenjaš za ljude do sebe koje jedva poznaješ
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma, vasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:06.

hhaha