| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi VAŠA PJESMA??? u Kultura i Zabava forumu; Creed - With arms wide open Depeche mode - Enjoy the silence U2 - Walk on Bon Jovi - In these arms... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,086
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? A kako te molim te ova pjesma moze pokrenuti ikako? Likovi u lošoj deutche dance verziji sračkaju na rumunjskom (valjda )Kuzim ove na engleskom jer si mozes prevesti, ali ovo?! Mene nista ne pokrece od "novokompovane" glazbe. eventualno Zeko i potocic. Mam idem trazit okolo zecove da ih spasim ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? ima ih par Khaty Garby - Esena Mono Sejo Kalač - Ala Ala Saša Matić - Kralj izgubljenih stvari The Horrorist - one night in NYC Esena Mono uvjerljivo vodi ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: spiderweb Godina: 22
Poruka: 167
![]() | Re: VAŠA PJESMA??? RHCP - sir psycho sexy Pearl Jam - Even Flow U2 - Elevation
__________________ Sposobnost će te možda odvesti na vrh, ali samo te karakter ondje može i zadržati. John Wooden |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 446
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? Deep Purple-Child in time King Crimson-Epitaph Tool-Sober Alice in Chains-Would? Bruce Springsteen-River Jura Stublić-Bili Cvitak
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Purger | Re: VAŠA PJESMA??? Citat:
![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,342
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? Imam jako puno različitih pjesama koje me podsjećaju na neki period života ili neku osobu... ali evo da sad ne spominjem neke ljubavne, "ne dirajte mi ravnicu" me podsjeća na rat i na neke jako bolne uspomene, a i na Slavoniju općenito... i kao za vraga svaki put je čujem u autobusu kad putujem negdje, i svaki put me stegne nešto isto kao onda kada sam kao mala putovala iz Broda pa sam mislila da se više nikad neću vratit.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma, vasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:55.

)