| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi VAŠA PJESMA??? u Kultura i Zabava forumu; Simple plan- Its my life... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: VAŠA PJESMA??? Simple plan- Its my life
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| |
| | |
| | #203 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,923
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? nekako mi ova sad odgovara kao moja pjesma ![]() Naposletku... Ti si dobro znala ko sam ja... Otkud sad te suze, moja mila? Rekla si da se za točak bršljan ne hvata... Zalud izgužvana svila... To je tako... Ne pravi od tuge nauku... Mami svetlo na sledećem bregu... Okopniće moj otisak na tvom jastuku... Kao "jezuška" u snegu... Razbiću gitaru... Crn je mrak ispunjava... Odavno se svoje pesme bojim... Pomera u meni one gene Dunava... Pa ja tečem... I kad stojim... Ali opet... Dal' bi ikad bila moja ti da sam vojnik u armiji ljudi? Rekla si da baš ne umem novce brojati... I da je Ništa sve što nudim... Naposletku, ti si navek znala da sam svirac... Brošić što se teško pribada... Da me može oduvati najblaži Nemirac... Da ću u po reči stati... Da se neću osvrtati... Nikada... Ređaš po vitrini fini porculanski svet... Al' ja sam figurica bez žiga... Pazi... To je bajka što ti pada na pamet... Fali ti bas ovaj cigan? Ne, duso... Tek u jesen otkriju se boje krošanja... Sve su slične u leto zelene... Naposletku... Ti si dobro znala ko sam ja... Čemu suze lepa ženo? Draga moja, ti si navek znala da sam pajac... Moj je šešir šatra pomična... Usne, tice-rugalice... A u oku tajac... Da sam kaput sa dva lica... Da sam Gospo'n Propalica... Obična... Naposletku, ti si navek znala da sam svirac... I da je nebo moja livada... Da me može oduvati najblaži Nemirac... Da ću u po reči stati... Da se neću osvrtati... Nikada...
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #205 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? Joe Cocker - Don't Let Me Be Misinderstood Baby, do you understand me now, Sometimes I feel a little mad. But, don't you know that no one alive can always be an angel. When things go wrong I feel real bad. I'm just a soul whose intentions are good, Oh Lord, please don't let me be misunderstood. Baby, sometimes I'm so carefree, With a joy that's hard to hide. And sometimes it seems that, all I have to do is worry And then you're bound to see my other side. I'm just a soul whose intentions are good, Oh Lord, please don't let me be misunderstood. If I seem edgy, I want you to know, That I never mean to take it out on you. Life has its problems, And I get my share, And that's one thing I never mean to do, 'Cause I love you, Oh, Oh, oh, oh, baby - don't you know I'm human. I have thoughts like any other one. Sometimes I find myself, Lord, regretting, Some foolish thing - some little simple thing I've done. I'm just a soul whose intentions are good, Oh Lord, please don't let me be misunderstood.
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-09-07 Godina: 15
Poruka: 84
![]() | Re: VAŠA PJESMA??? da.. 30 Seconds to Mars - Beautiful lie Three Days Grace - Just Like You Plain White T's - Hey There Delilah Silverstein - My Heroine ima ih previse, ovo je najmanje sta sam uspjela nabrojat je su mi sve jednako vazne... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma, vasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:43.

In God we trust; all others must pay cash.