| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi VAŠA PJESMA??? u Kultura i Zabava forumu; my way milo moje lepa do bola superman... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,528
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? Vengaboys - We're Going To Ibiza Vengaboys - We Like To Party! C-Bool - House Babe (Pulsedriver Vs. Rocco RMX) Groove Coverage - Moonlight Shadow Benny Benassi-Able to love Alice Deejay - Better Off Alone Ann Lee - Two Times Erika - I Don't Know (C.Y.T. Remix) Techno rulz
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? Led Zeppelin - Dazed and Confused (ne znam zasto, ali bas se mogu naci u njoj) Pearl Jam - Why Go, Given to Fly Pink Floyd - Learning to Fly Opeth - Face of Melinda (neam blage zasto, ali to je jedna od pjesama koje su bas "moje", tj po mom ukusu)
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,465
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: VAŠA PJESMA??? ![]() Meni vrlo draga, pjesma koja me i zapalila za ovaj bend. Ovo sam već i napisao negdje, ponafljam se... A na prethodnoj strani imate moju pjesmu, simply as maths ...
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: pjesma, vasa |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:49.

Pali gume a ne dušu 

Do you feel lucky, Punk?