| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Vaših 10 najboljih pjesama u Kultura i Zabava forumu; Bas gledam kak ljudi uspiju to, odabrati deset pjesama. Probala sam i nikak. Ne znam jel bi se orijentirala po ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Bas gledam kak ljudi uspiju to, odabrati deset pjesama. Probala sam i nikak. Ne znam jel bi se orijentirala po vrsti glazbe prije ili po bendovima, fazama u zivotu....uglavnom kako je xarfaxus rekao niti da imam za napisati izbor od 100 ne bi bilo lako...ovak otpadam. Al morala sam se javit....blaa.
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-03-06 Lokacija: Pula
Poruka: 56
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Slažem se, nema šanse da odredim 10 najboljih pjesama!
__________________ Moj web design portfolio |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaših 10 najboljih pjesama pa napišete 10 pisama šta su vam trenutno po glavi, a dobre su vam, prve koje se sitite....pa nećemo sad filozofirat, već opalit 10 pisama.... ![]()
__________________ They took a baseball bat and whacked open his head. Mummy Boy fell to the ground; he finally was dead. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,240
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama 1. Tool - H. , Sober 2. Opeth - To Bid You Farewell, Face Of Melinda, Death Whispered A Lullaby 3. Pain Of Salvation - Undertow, Trace Of Blood 4. Within Temptation - Frozen 5. Led Zeppelin - Kashmir, Since I've Been Loving You 6. Pink Floyd - Learning To Fly 7. Ark - Feed The Fire 8. Radiohead - Creep 9. A Perfect Circle - Blue 10. Epica - Illusive Consensus, Mother Of Light (A New Age Dawns Part II) Ima ih toliko, kasnije cu se sjetiti jos neke, koja ce mi opet biti genijalna, pa cu editirati, nadodavati, blablabla.. Uglavnom, ovako, nabrzaka..
__________________ Even a clock that does not work is right twice a day. |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Ovdje napisite sve pjesme koje vas nadahnjuju i zasto ![]() Ja cu prvi: Bon Jovi - Shot Through The Heart---> cini mi se kao da sve mogu kad ju slusam ![]() Bryan Adams - Summer of 69 ---> cini me veselim i to mi je najlegedarnija pjesma koju sam ikada slusao Simple plan - Welcome to my life ---> nekako kao da mene opisuje kad sam tuzan ![]()
__________________ Call Of Duty 2 player- Phoenix_Dead(clan leader) Tales of Pirates player- Coruptted(lvl 70 crus) |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pjesme koje vas nadahnjuju... Tutti Frutti Band - Ne bojim se ja drugova tvoga frajera Ne bojim se drugova tvoga frajera ne bojim se batina nasred plesnjaka makar me peglali Bata djonovi usi nek' izgubim da te zavrtim Ne bojim se boksanja sto na jednoga ne bojim se kadrova Rambo filmova makar me krpili koncem doktori uši nek' izgubim da te poljubim Ref. 2x A nisam ne, nisam pijan kunem se samo blesav od sebe i zaljubljen u tebe Ne bojim se drugova tvoga frajera ne bojim se batina nasred plesnjaka makar me peglali Bata djonovi uši nek' izgubim da te zavrtim Ne bojim se boksanja sto na jednoga ne bojim se kadrova Rambo filmova makar me krpili koncem doktori uši nek' izgubim da te poljubim Ref. 2x A nisam ne, nisam pijan kunem se samo blesav od sebe i zaljubljen u tebe
__________________ you thought you could take it out but the world collapse and you can't see out of it now you go crazy baby |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Mudvayne - World so cold Slipknot - Before I Forget Audioslave - Like A Stone Dry Kill Logic - Hindsight KoRn - Falling Away From Me KoRn - Got The Life Mudvayne- Death blooms Flyleaf - I'm So Sick The Sorrow - From This Life HIM - Join Me In Death Teško je stvarno napraviti popis 10 najboljih, ali evo... Uz veliku muku! ![]()
__________________ Iako je život kurva, samnom je još veća |
| | |
![]() |
| Tagovi: glazba, najbolje, pjesme |
« Green day
|
novi narodnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:01.