| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Vaših 10 najboljih pjesama u Kultura i Zabava forumu; Električni orgazam-igra rokenrol cela jugoslavia Šarlo akrobata-niko kao ja EKV-Krug Zadruga-Vjetar sa planine Azra-Balkan Bajaga-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-04-08
Poruka: 33
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Električni orgazam-igra rokenrol cela jugoslavia Šarlo akrobata-niko kao ja EKV-Krug Zadruga-Vjetar sa planine Azra-Balkan Bajaga-220 u voltima Aerodrom-digni me visoko Đavoli-stojin na kantunu Bjelo dugme-Odlazim Termiti-vjeran pas
__________________ Deutschland uber alles! |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: A odakle ste vi?
Poruka: 33
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama 1. Comfortably numb, Pink Floyd 2. Shine on you crazy diamond, Pink Floyd 3. Wish you were here, Pink Floyd 4. Sorrow, Pink Floyd 5. Enjoy the scilence, Depeche Mode 6. Out of space, Prodigy 7. Personal Jesus, Depeche Mode 8. Child in Time, Deep Purple 9. High Hopes, Pink Floyd 10. Black hole sun, Soundgarden Kao što se vidi, ne može se bez Pink Floyda... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 33
Poruka: 748
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama samo 10 = nemoguć odabir ima domaće ima strano ima raznih pravaca i era random choice peter weller - you do something to me c c revival - susie q oliver - prva ljubav oliver - picaferaj the beatles - don t let me down tina turner - steamy window queen - bohemian rapsody sheryl crow- favourite mistake the rolling stones - brown sugar elvis - suspiciuos minds tak nešt ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-05-08 Godina: 19
Poruka: 16
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama 1.Deni Bonestaj -Crno mece 2.Seka Aleksic-Impulsi 3.Seka Aleksic-Kraljica 4.Seka Aleksic-Aspirin 5.Mile i Djogani-4 strane sveta 6.Tijana Dapacevic -Ona to zna 7.Jasmin Muharemovic-Jasmina 8.Esad Plavi-Kao Nekad 9.Goga Sekulic-Ljubavnica 10.Dragana Mirkovic-Hocu sve eto to mi palo napamet... jucer pustali u Leonesu .. ![]()
__________________ BEGGGGGINER !!!! ![]() ![]() |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaših 10 najboljih pjesama nisu po redu kad je tesko,ali... Simple Plan - Welcome to my life Simple Plan - Me against the world Simple Plan - I'm just a kid Simple Plan - Untitled Tose Proeski - Vezi me za sebe Green Day - Bouelevard of broken dreams Linkin Park - Forgotten Linkin Park - In the end Bon Jovi - It's my life Britney Spears - Overprotected
__________________ danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: čk Godina: 18
Poruka: 14
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Metallica - nothin else matters Nirvana - smells like teen spirit System of a down - aerials Pink floyd - another brick in the wall Ac dc - back in black Led zeppelin - stairway to heaven Bullet for my valentine - scream aim fire Within temptation - frozen Epica - never enough Nightwish nemo |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-12-07
Poruka: 832
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama 1.Dražen Zečić-Kad preko mora 2.Mladen Grdović-Ćaćine riči 3.Mate Mišo Kovač-Ostala si uvjek ista 4.Baruni-Hrvatski ratnik 5.Jasmin Stavros-Što mi je trebalo 6.Prljavo Kazalište-Radio Dubrava 7.Oliver Dragojević-Cesarica 8. Dražen Zečić-Stani srce 9. Tomislav Ivčić-Vino Amaro 10.Mladen Grdović-Mali sam Čovik |
| | |
![]() |
| Tagovi: glazba, najbolje, pjesme |
« Metal muzika
|
novi narodnjaci »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:25.