| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Vaših 10 najboljih pjesama u Kultura i Zabava forumu; Eminem, Lloyd Banks, 50 Cent - You Don't Know Angels of Death Metal - Don't Speak Sash - Ecuador The Chemical ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-01-08 Godina: 24
Poruka: 5
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Eminem, Lloyd Banks, 50 Cent - You Don't Know Angels of Death Metal - Don't Speak Sash - Ecuador The Chemical Brothers - Galvanize Ludacris - Get Back Fort Minor - Remember the Name Scooter - Maria Bob Sinclair - Rock this Party Immortal Technique - The Point of No Return Snap - Rythm is a Dancer |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-05-08
Poruka: 16
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama The Eagles-Hotel California Linking Park-In the end Bon Jovi-It´s my life Modern Talking-Brother Louie Celine dione-Alone TBF - Genije M.C. Hammer-Can't touch this Gibonni feat. Urban-Posoljeni zrak, razlivena tinta Brian Adams-Run to you Benny Benassy-Satisfaction Random order!! Pjesme sam nizao bez nekog reda!! Deset je premalo!!
__________________ Live or die!!! Make your choice!!! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-08
Poruka: 25
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama metallica - nothinh else matters metallica - enter sandman metallica - master of pupest divlje jagode - divlje jagode divlje jagode - krivo je more dokken - in my dreams 4 asa - ana crvena jabuka - neka gore svjetovi daleka obala - sve su zene kurve ACDC - TNT nema sanse da mi sve naj stanu u 10... tu su jos i evergreeni... iz 80- ih pa cak i 70-ih... te cabi, gabi novak uglavnom laganice... miso kovac... i sve njegove pjesme.. al u zadnje vrijeme mi se na listi vrte onih deset.. pa sam njih i napisao |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaših 10 najboljih pjesama 1. sinatra - my way 2. sinatra - that's life 3. sinatra - summer wind 4. sinatra - the best is yet to come 5. sinatra - i get a kick out of you 6. sinatra - fly me to the moon 7. sinatra - it was a very good year 8. sinatra - bad leroy brown aj da nebude samo sinatra: 9. louis armstrong - what a wonderfull world 10. louis armstrong - sittin' in the sun
__________________ |
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-08
Poruka: 123
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama louis armstrong-what a wonderfull world the verve-the bittersweet symphony james brown-i feel good the christians-words U2-one norah jones-sunrise alanis morisette-what if god was.. -thank you crazy celine dione-alone ten sharp-you...... |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter | 1.metallica-seek and destroy 2.guns 'n' roses-paradise city 3.metallica-master of puppets 4.dream teather-pull me under 5.dire straits-money for nothing 6.system of a down-toxcity 7.ac/dc-hells bells 8.ozzy osbourne-children of the grave 9.thompson-ranici svjetla 10.nightwish-amaranth
__________________ Bog je stvorio mene,jer zna sto je lijepo...a vas jer ima dobar smisao za humor... Zadnji Uredio matea_hetfield : 06-06-08 u 19:11. |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| Starter | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Citat:
i te su mocneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,osim ase...
__________________ Bog je stvorio mene,jer zna sto je lijepo...a vas jer ima dobar smisao za humor... | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama nije po redu i možda se nekih nisam uspio sjetiti ali otprilike, to su ove strane pjesme koje mi sad padaju na pamet: * u2 - mysterious ways * david bowie - absolute beginners * del shannon - runaway * roy orbison - you got it * the doors - break on through * the pogues - a rainy night in soho * franz ferdinand - take me out * depeche mode - enjoy the silence * bob marley - could you be loved * u2 - new year's day ili with or without you ( ne mogu se odlučiti )domaće ću napisati posebno.
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. |
| | |
| | #39 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Kanye west - stronger Queen- dont'n stop me now Kelye Minogue - in my arms Letu štuke - mjesto za dvoje Letu štuke - gorile u magli Letu štuke - šutiš Madonna - 4 minutes Kanye west - champion Rihanna - Don't stop the music Aerodrom - stavi pravu stvar (na pravo mjesto) |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| je t' aime Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 5,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Citat:
* gibonni - u ljubav vjere nemam * oliver - moj lipi anđele * pipsi & rundek - plači * animatori - ostat ću mlad * daleka obala - morska vila * TBF - nostalgična * klapa maslina - da te mogu pismom zvati * jinx - brazil * hladno pivo - pjevajte nešto ljubavno * jura i film - sjećam se prvog poljupca
__________________ Imati znači nemati, ako nemaš to s kim podijeliti. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: glazba, najbolje, pjesme |
« Đorđe Balašević
|
Depeche mode »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.

)