| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Vaših 10 najboljih pjesama u Kultura i Zabava forumu; Black Sabbath - Paranoid Prljavo kazalište - Tu noć kad si se udavala Prljavo kazalište - Korak po korak Mladen Grdović - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-08
Poruka: 37
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Black Sabbath - Paranoid Prljavo kazalište - Tu noć kad si se udavala Prljavo kazalište - Korak po korak Mladen Grdović - Za ljubav dao bi sve Sleipnir - Rebellion Laboratorija zvuka - Zaboravljena draga Modern talking - Your my heart Hladno pivo - Nije sve tako sivo Righteous Brothers - Unchained melody Dj Adolf - SS/SA mix .....ima ih još podosta u istom rangu, al su mi ove prve došle u glavu.....
__________________ Ja znam da se vi u saboru sad meni smijete, al nije ništa smiješno.... |
| | |
| | #42 (permalink) |
| fear of the dark | Re: Vaših 10 najboljih pjesama stvarno mi je teško izdvojih 10 naj pjesama,al nekako ću pokušat...bilo bi mi bolje da mogu 10 domaćih,10 stranih,10 cajki....al ev mješano... 1.lp-in the end 2.scorpions-wind of change 3.prljavo kazalište-tu noć kad si se udavala 4.prljavo kazalište-zbog mene ne plači 4.thompson-moj dida i ja 5.hari mata hari-kao domine 6.hari mata hari-volio bi da te ne volim 7.hari mata hari-baš ti lijepo stoje suze 8.sinan sakić-lepa do bola 9.sejo kalač-e moj čale 10.šako polumenta-dišem za tebe
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: B. Luka
Poruka: 85
![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama jedva da znam šta da kazem na ovu temu, a imap potrebu(a sta i ja ser*m ovdje)... malo je cudan izbor al svaka od ovih oh pjesampa pretsavlja jedan važan ten mog života, pa ih neću numerisati.... Gavin DeGraw - I Don't Want To Be The Who - Baba O'Riley Del Arno Bend-Kad Pero vagu perteže Osvajaci-Mask(Sam) Survivor - Eye Of The Tiger In Flames-Trigger Alogia-Lament Alogia-Samson (In Flames-Like you better dead, In Flames- Dialogue with the stars) (Oliver Dragojevic - Cesarica i Osvajaci-Mozda Nebo zna) spisak se produžio, stavo bi i još koju al reko da ne pretjerujem.... |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Vaših 10 najboljih pjesama 1. Eminem - Mockingbird, nije da volim eminema i da sam neki reper, pjesma mi se svida jer je radena po istinitom dogadaju i tekst pjesme je nadahnjujuc. 2. Thompson - Moj dida i ja 3. Miroslav Skoro - Heroji ne placu 4. Hari mata hari - Ruzmarin 5. Ropez,Target,Gospar i Shwartzernigga - Jedna ljubav dva grada 6. Lil Jon & co. - Lets go 7. Miroslav Skoro - Svetinja 8. Prodigy - Out of Space 9. Kemal Monteno - Nije htjela 10. Connect - Samo je jedno ![]()
__________________ Decki, hvala vam za zajednicke trenutke osjecaja ponosa. |
| | |
| | #46 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,422
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaših 10 najboljih pjesama divlje jagode - motori billy idol - speed black sabbath - paranoid stephen wolf - born to be wild acdc - highway to hell zz top - tush acdc - hard as a rock acdc - thunderstruck deep purple - smoke on the water acdc - back in black
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Bob Marley - No woman no cry Ac dc - Highway to hell Prljavci - Heroj Ulice - || - - Marina Connect - Nebo Daleka Obala - Kurve Connect - Samo je jedno Bob Marley - TNT Connect - Boja mojih vena Hladno pivo - pitala si me
__________________ O Boze fala ti kaj purgeri smo mi... O kako bi vi sretni bili da ste purgeri... |
| | |
| | #48 (permalink) |
| b&w fan | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Evo sto je sad u djiru Dream Theater-One last time Dream Theater-Misunderstood A perfect circle-pet(vibice aj kvragu...zarazila me s ovom pismom )Requiem for dream Dj shadow-organ donor Opeth-Harvest Pain of salvation-Second love Vlatko stefanovski-DafinoVino Crveno -Proseta Se Jovka Kumanovka Conception-Another world eto...for now
__________________ I'm not calling for a second chance, I'm screaming at the top of my voice. Give me reason but don't give me choice. 'Cause I'll just make the same mistake again. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Vaših 10 najboljih pjesama Version 1.1 ![]() 1. No woman no cry 2. Ac/dc- Highway to hell 3. Daleka obala- Kurve 4. Azra- Marina 5. Prljavci- Tu noc kad si se udavala 6. Bob Marley- Buffalo Solider 7. Ac/dc- TNT 8. Hladno pivo- Superman 9. Divlje Jagode- Motori 10. deep purple- Smoke on the water
__________________ O Boze fala ti kaj purgeri smo mi... O kako bi vi sretni bili da ste purgeri... |
| | |
![]() |
| Tagovi: glazba, najbolje, pjesme |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.

Pali gume a ne dušu 
)