| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Vratili se nakon 7 godina... u Kultura i Zabava forumu; ...na Coachella festivalu u US&A i prema ovome i danas zvuče jebeno kao nekad, jedan od meni apsolutno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vratili se nakon 7 godina... ...na Coachella festivalu u US&A i prema ovome i danas zvuče jebeno kao nekad, jedan od meni apsolutno najdražih bendova. I iskreno se nadam da će nastavit svirat povremeno, te da će uskoro prismrdit i Europi ![]() par slikica ![]() ![]() ![]() setlist je izgledao ovako SETLIST 01 "Testify" 02 "Bulls On Parade" 03 "People Of The Sun" 04 "Bombtrack" 05 "Bullet In The Head" 06 "Down Rodeo" 07 "Guerrilla Radio" 08 "Renegades Of Funk" 09 "Calm Like A Bomb" 10 "Sleep Now In The Fire" 11 "Wake Up" 12 "Freedom" 13 "Killing In The Name" a vidim da se ni stavovi nisu promijenili ![]() Kod: "Our current administration needs to be tried, hung and shot" "We need to treat them like the war criminals they are." |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 599
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratili se nakon 7 godina... NE VJERUJEM...ajme!!!! Stvarno nisam ni pomisljala da bi se ponovo okupljali. Kao radikalisti, mislila sam da im je takav i prekid...genijalno. Bend koji mi se vrtio kroz cijelu srednju (i to jos u walkmenu)...jeee, opet cemo vristat FREEDOM sa Zackom....nice. ![]()
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-11-06 Lokacija: Split Godina: 22
Poruka: 447
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratili se nakon 7 godina... Baš mi je drago šta su se ponovo okupili, jedan od najjebenijih bendova koji je oda kuglom zemaljskom WAR RATM !!!
__________________ Gnoj moj tvoj nije-tata tvoj pedofil je |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,722
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vratili se nakon 7 godina... Citat:
Dolaze u Europu u lipnju, zasad su potvrđena 3 datuma i ne treba sumnjati da će ih biti još. Dakle, must see 2008 su Morello i ekipica... 1 June - PINKPOP 2008 6 June - Rock Am Ring Festival 7 June - Rock Im Park Festival OU JEA ![]() (ja idem ) | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-09-07 Lokacija: Hrvatsko Zagorje Godina: 27
Poruka: 135
![]() | Re: Vratili se nakon 7 godina... Dobar band! Btw.oni su najdraži band Matthewa Bellamya koji između pjesama na koncertu jako često svira riffove iz pjesama RATM! ![]() Evo jednog riffa tu, na kraju pjesme:
__________________ "Don't Waste Your Time Or Time Will Waste You!" MUSE - Knights Of Cydonia Zadnji Uredio 4_8_15_16_23_42 : 13-12-07 u 20:57. |
| | |
![]() |
| Tagovi: godina, nakon, vratili |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:19.