| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zabranjeni spot od vatrogasaca u Kultura i Zabava forumu; http://www.mycoolclips.com/?v=45b87b...d648d9e12e03bd... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Zabranjeni spot od vatrogasaca Dajem rep + onome tko ovo stavi u avi format ili bilo koji drugi ....
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjeni spot od vatrogasaca Vatrogasci - Eunija Ti imas kvalitetu mlade švabice plave oči, plavu kosu na pramenove. Vidjeh te u tanzi, nasred obale i zavoljeh te više nego žene domaće. Dav'o sam ti škampe, sira, pršut, jastoge točio ti pravo vino, bez kemije. I poželio sam uć' u tebe iste sekunde, al' ti nisi dala, zbog Gotovine. Eeeunijo! Ovo smisla nema, meni ništa tebi sve ma jebem tebe i sve tvoje žute zvijezdice! Primijetio sam da me gledaš k'o seljačinu što za drugo nezna osim za jebaci... Al dok ja dušo pričam tvojim jezikom, ti sa svojim mozeš samo kružnim pokretom. Htjela bi hotele bogami i otoke Da dokažem ti vjernost tako, hoću u tebe, al' vjenčanja kod nas nema ako nema zastave a ja nedam nikom osim Anti, da nosi je. Eeeeunijo! Ovo smisla nema, meni nista tebi sve ma jebem tebe i sve tvoje žute zvijezdice. Kod: http://rapidshare.de/files/28213080/04_Vatrogasci_-_Eunija.MP3.html |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 2,950
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjeni spot od vatrogasaca šteta da nemrem gledat to sad zbog modema, vatrogasci su mi najžešći, imam puno njihovih pjesmi i znam većinu napamet ajm on d hajvej tuhelj ![]()
__________________ Ovo ljeto nudim 100 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 50 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 30-07-05 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 640
![]() | Re: Zabranjeni spot od vatrogasaca Citat:
__________________ "Što te imam moj zivote , kad mi novaca , picke i jebacine nisi dao " | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,607
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjeni spot od vatrogasaca Citat:
Kod: http://rapidshare.de/files/30588564/Vatrogasci.-.Eunija.rar | |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Zabranjeni spot od vatrogasaca Citat:
![]()
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: spot, vatrogasaca, zabranjeni |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.