| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum u Kultura i Zabava forumu; Zakaj se tek sad to onda zabranilo, a taj zakon ja mislim postoji dosta duže ili se varam... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Da malo pročitaš po forumu, vidio bi da su kontaktirali administratora i da nas od sada provjeravaju. Prvo potražite ljudi prije nego što pitate! Ko papige se ponavljamo! |
| |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-06 Lokacija: Fakultet Godina: 28
Poruka: 61
![]() | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum e sada jedno moje pitanje! mozda ce vama "starijima" se cinit glupo ali jebi ga, kazes nema stavljanja muzike na forum, dal je dozvoljeno zatrazit muziku, kao sto sam ja napravio pred 10 minuta? e pa hvala na pojasnjenju!
__________________ Ave Dominuse, morituri te salutant |
| |
| | #19 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 25-11-06 Godina: 27
Poruka: 14
![]() | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Sere mi se od ovoga!!! Do prije nedavno je sve bilo super, tražilo se, skidalo se, razmjenjivalo.... I čim su vam malčice priprijetili, vi ste se odmah naguzili i primate... Sramota!!! Ova stranica je ruglo, nema smisla njeno postojanje, nema veće gluposti od ukidanja razmjenjivanja, šta ćemo sad, samo dolazit i pitat jedni druge ko je bio na koncertu od Pink?!?!?!?! Nabijem vas, administratori! Pravi ste pilići! |
| |
| | #20 (permalink) | |
| Administrator | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Citat:
![]() živio | |
| |
![]() |
| Tagovi: autorsko pravo, croportal, linkovi, mp3, mp3 muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:27.

Ave Dominuse, morituri te salutant

Strašno