| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum u Kultura i Zabava forumu; Kiki promjeni mu avatar... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Trenutno u mirovini Datum registracije: 27-11-05 Lokacija: Hagan's City
Poruka: 4,349
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Kiki promjeni mu avatar ![]()
__________________ ...zašto si taka ko da sam ja bezveze,ne znas da se meni svi klanjaju kad uđem u kazneni prostor i zamahnem... |
| |
| | #23 (permalink) |
| Purger | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum A kaj radiš ovdje onda ? Misliš da ćeš nam nedostajat i da će forum propast bez tebe !? Nemoj dolazit ako ti nije dobro...ZBOGOM !
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA |
| |
| | #24 (permalink) | |
| Administrator | Re: Zabranjeno stavljanja linkova muzike i mp3-a na Forum Citat:
Imaš 12 postova i vjerojatno su svih 12 postova traženje glazbe. Tako da slobodno otiđi ako ti nema smisla. Topic CLOSED! | |
| |
![]() |
| Tagovi: autorsko pravo, croportal, linkovi, mp3, mp3 muzika |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:00.