| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zahtjev - Kemal Malovcic i Jovana - Senka u Kultura i Zabava forumu; ne znam joj ime da ga jebeš, ali znam riječi ONA: samo sam avanturu imala na umu, nisam te pitala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Zahtjev - Kemal Malovcic i Jovana - Senka ne znam joj ime da ga jebeš, ali znam riječi ONA: samo sam avanturu imala na umu, nisam te pitala za godine i burmu, stvari su dan za danom izmakle kontroli, i već je bilo kasno počelo da boli ONA: ja neću da se krijem doveka, ja neću senku nego čoveka, i evo nas na kraju puta, ne želim biti vječno druga ON: ona zna da ludo volim te, i mrzi tvoje mlade godine, al zna i to da snage nemam ja da ostavim je poslje svega ON: ja ne znam više gdje mi je mjesto jer ti si moje prvo nevjerstvo, u iskušenje lako sam pao, sad bi za tebe i život dao ONA: ja neću da se krijem dovjeka, ja neću senku nego čoveka, i evo nas na kraju puta, ne želim biti večno druga ON: ona zna da ludo volim te, i mrzi tvoje mlade godine, al zna i to da snage nemam ja da ostavim je poslje svega ONA: srce mi kaže moram te preboljeti, kad želiš ljubav ti se mene sjeti, još jednu tugu nebi mogla podnjeti.... ONA: ja neću da se krijem dovjeka, ja neću senku nego čoveka, i evo nas na kraju puta, ne želim biti vječno druga ON: ona zna da ludo volim te, i mrzi tvoje mlade godine, al zna i to da snage nemam ja da ostavim je posle svega............ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | zajebavam se... ali eto bolje ja zajebancija nego neko ozbiljno... to ti je Kemal Malovcic i Jovana - Senka, mislim da je nemam, ako naletim uploadat cu ti je negdje...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | http://rapidshare.de/files/8883233/J...senka.mp3.html sad mozes da preimenujes topic... btw, pazi na pravila foruma, mogo bi admin da te banuje ![]()
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: jovana, kemal, malovcic, senka, zahtjev |
« Tito
|
Novogodišnja »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:24.