| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zanimljivi svirački videi u Kultura i Zabava forumu; Evo neki videi relativno nepoznatih svirača, običnih ljudi koji su zaslužili da ih se pogleda kako sviraju... Ovdje mozemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| mašina | Zanimljivi svirački videi Evo neki videi relativno nepoznatih svirača, običnih ljudi koji su zaslužili da ih se pogleda kako sviraju... Ovdje mozemo napravit galeriju takvih videa.. Neki pajdo s ukeleleom, nije normalan sta sve postigne s tim malim instrumentom...koji hvatovi... Klinjo od 12 godina prži gitaru, pogledajte pa recite podsjeca li vas ovo sto svira na uvodnu stvar "Bitangi i Princeza"... ![]() Za ljubitelje Super Maria, lik svira temu s prvog levela zavezanih ociju, i svira dalje kronoloski muziku iz Super Maria... Poslušajte ga kako "kupi novčiće"... ![]() Zadnji Uredio Wamp : 20-06-07 u 17:25. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 22
Poruka: 2,909
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivi svirački videi Gledao sam davno ovaj drugi video...koliko znam spada među najgledanija videa na youtube. Skinuo sam i ovu stvar Canon na gitari, samo što je ne sviram tako dobro kao ovaj lik.
__________________ I'm not sorry to say we just ran out of give a shit. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 30
Poruka: 4,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivi svirački videi Da, taj mali je napravio jednostavniju veziju te stvari. To je Canon u D-duru Johanna Pachelbela. Ako želite vidjeti kako to svira majstor pogledajte istu stvar u obradi Yngwiea Malmsteena! Mali ga je dosta "prljavo" odsviro, vidio sam i boljih izvedbi!
__________________ Ako se tebi neda čitati, zašto misliš da se nama da pisati (rommel)? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,639
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zanimljivi svirački videi Citat:
Nek je to "prljavo" i nek klinac školski održava ritam bez improvizacija.... Doći će on s vremenom na to. Dotle, za njega jeda nveliki ![]()
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: guitar hero, guitar playing, sviranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:56.

Ovdje mozemo napravit galeriju takvih videa..