| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera u Kultura i Zabava forumu; Odlicna stvar i spot, jel ima tko?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera Ne slušam Korn al evo našo sam ti link: Ukinuti linkovi zbog povrede autorskih pravaMp3 live... inače sve šta hoćeš nađeš ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews Zadnji Uredio Kristijan : 05-01-07 u 15:50. |
| |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera Korn nije heavy metal, to je grupa za pokemone
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera Reci mi molim te šta je smiješno????!
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| |
| | #8 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera To se tak kaže... nisam mislio s time reć da je Psihonaut pokemon, neka on sluša šta hoće, ak mu je pjesma ili grupa dobra nek uživa... Pokemoni su ti oni ufuraneri koji kao slušaju heavy metal i onda kažu da im je Korn jedna od boljih grupa...
| |
| | #10 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Zelja, Korn - I did my time iz Tomb Raidera EDIT: Ispričavam se, dvaput sam posto isti postt
| |
![]() |
| Tagovi: did, korn, raidera, time, tomb, zelja |
« Meksicka narodna zika
|
DJ QUIK »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:27.

mmm