| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Glazba Raspravljate o temi Zna li ko nazive ovih pjesama od Klape Intrade ?? u Kultura i Zabava forumu; Neadvno sam na TV u emisiji BINGO čuo dvije prekrasne pjesme u izvođenju Tomislava Bralića i Klape intrade. Zapisao sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 94
![]() | Zna li ko nazive ovih pjesama od Klape Intrade ?? Neadvno sam na TV u emisiji BINGO čuo dvije prekrasne pjesme u izvođenju Tomislava Bralića i Klape intrade. Zapisao sam neke riječi iz tih pjesama pa ako neko zna o kojim se pjesmama se radi da mi kaže. Evo texta: 1 pjesma- na fetu kruva prosuja je sol---didova kuća nedostaje mi 2 pjesma- u šoto voće kvarat života, jedno su tilo tuga i srića---klapa na mulu vrime fermaje |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-06
Poruka: 13
![]() | Re: Zna li ko nazive ovih pjesama od Klape Intrade ?? cuo sam ih i ja...pisme su zakon. mislim da je to mozda na novom bralicevom albumu "karta ljubavi",koji sam ja trazio tu na forumu.. trebalo bi ih nac negdi..jer su zakon pisme ko nadje ovaj album ili ove dvi pisme stavljajte ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-11-06
Poruka: 13
![]() | Re: Zna li ko nazive ovih pjesama od Klape Intrade ?? nasa sam cili album karta ljubavi i te pisme su ti tu.. odlicne su.. evo i link,samo se trebas besplatno registrirat Croworld.ca: Comments |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 94
![]() | Re: Zna li ko nazive ovih pjesama od Klape Intrade ?? Registriarao sam se uspješno ali nigdje ne vidim da ima cijeli album nego samo jedna pjesma sa tog albuma (karta ljubavi). Ostale pjesme su sa prijašnjih albuma |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 11-12-06
Poruka: 1
![]() | Re: Zna li ko nazive ovih pjesama od Klape Intrade ?? znali netko naziv pjesme od grupe Intrade, a koja ide ovako nekako: sine, neka te hrani kap ulja i zrno soli, neka ti kušin bude stina, ali Hrvatsku ne zaboravi! sigurno netko zna! txnks! |
| | |
![]() |
| Tagovi: klape intrade |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:45.