gitara kao gitara, bolje ti je na akusticnoj ucit svitari, a za satove se obrati nekom profesoru iz glazbene, vjerojatno drze privatnoako savladas osnove ide to polako.
Raspravljate o temi Tečaj el.gitare u Glazbena oprema forumu, dio Glazba foruma; neki u rijeci,ima ko preporuke...
gitara kao gitara, bolje ti je na akusticnoj ucit svitari, a za satove se obrati nekom profesoru iz glazbene, vjerojatno drze privatnoako savladas osnove ide to polako.
onda znas i elektricnujos je laksa od akustice, samo sam proucis tehnicki dio kako gitara funkcionira i ovisi sto zelis svirat kupis pedale, doduse procesor je najbolji ako pocinjes i zelis uciti, al tehnicko napredovanje se bolje ostvaruje na akustari...
![]()
super, ali i kad pocnes svirat elektricnu pokusaj zadrzat naviku bar 2 puta tjedno po sat vrimena svirat akusticnu, greske se bolje cuju... al ponavljam, ako znas na akustari svirat, elektricna ce ici prelako... sve je isto, samo imas efekte i greske se manje osjete![]()
Odi na Rirockov forum i tamo ti sve piše....
Ima par ljudi koji daju poduke solo ali sada bi ja trebao kopat brojeve a ko zna gdje su mi.......
Mada ti je bolje da čekaš jesen.....
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
Ma sto.
Netriba ti satovi za elekticnu.
Kad sam kupio svoju (nakon par god. akustare) mi je trebalo da se naviknem da ne stvara buku i stopati, nista drugo.
Sad kad skidam neku pismu prvo ju skinem na akustari a onda na elektricnoj posto je elektricna jedno 3x laksa za svirat(pogotovo kad imas neku masinu od procesora).
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!
Ma neka uzme satove za finese držanja i sviranja..... Jer ako se nešto krivo nauči, uzalud mu onda svi satovi jer će trebat vječnost da to ispravi......
Voljeni grade, za tebe dišem, najljepšu pjesmu srcem ti pišem...
×××
Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj, mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj...
A kako ga volja.
Jednom napravljena greska se tesko ispravi![]()
Life is like Vin Diesel...it's bald and it's in a lot of bad movies!