| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi AGP ati 9200se ne radi XP pro u Računala forumu; evo prelistah teme pa vidim da svi kupuju grafičke, ali eto ja još ne. imam problem sa ovom starom radeon ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 3
![]() | AGP ati 9200se ne radi XP pro evo prelistah teme pa vidim da svi kupuju grafičke, ali eto ja još ne. imam problem sa ovom starom radeon 9200se, naime AGP ne radi iako je u biosu "enabled" 8X. u properties kazuje 0X5964 DAC400. pa evo pitanje da li je nešto "crklo" ili nije dobro podešeno? OS XP pro SP3 MB nVidia nForce2 Ultra 400 CPU Athlon xp 2600 AGP Radeon 9200se 128mb ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| banned | Re: AGP ati 9200se ne radi XP pro pozdrav gosparu, nego reci kako ti se manifestira taj nerad greafičke, i što si pokušavao dosad, ovako nam malo govoriš o problemu??? da li neradi port agp, nemaš sliku nikakvu???
__________________ Darth Damfisk creed "Always look on the Dark Side of life, tu ru, tu ru tu ru tu ru" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-04-07 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 3
![]() | Re: AGP ati 9200se ne radi XP pro hvala što si me brzo primjetio! pa problem nije tako drastičan osim što pakazatelji kažu "AGP is not enabled". nisam inače zahtjevan u grafičkim perfo mansama jedino neke igre nije moguće igrati na "fullscreen" hoću reći 3D igre a ostalo je ok slika boje video isl. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: AGP ati 9200se ne radi XP pro Napravi backup ako imaš važnih podataka i probaj instalirti os win xp sp2 , jer imam i ja tu grafu na starom kompu i imao sam sličan problem pa probaj a ako to neradi probaj neke drivere za tu grafu ili pogledaj postavke u biosu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: agp, radeon |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:26.