Pokazujem rezultate 1 do 7 od 7

Ajmo misljenja!

Raspravljate o temi Ajmo misljenja! u Hardware forumu, dio Računala foruma; Dakle, ajmo ljudi, da cujem vasa misljenja o slijedecoj konfi. Da odmah razjasnimo, limit je bio 6000kn, frend je inzistirao ...

Regularni forumas Avatar od korisnika GrGaKC
    Datum registracije
    21-09-08
    Starost
    26
    Poruka
    239
    Liked
    0 times

Ajmo misljenja!

Dakle, ajmo ljudi, da cujem vasa misljenja o slijedecoj konfi. Da odmah razjasnimo, limit je bio 6000kn, frend je inzistirao na HG-Spotu. Znam da periferija nedostaje, to mu ja poklanjam Ako sam nesto zaboravio, vicite!
    Dodane Slike Dodane Slike
    Ekonomija, nasa najmilija!
    Ponosan clan HHK

Stalni stalker na forumu...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Ajmo misljenja!

700W je previse, neces iskoristiti toliko, uzmi od 500W sto ce biti sasvim dovoljno, takodjer bi se dalo bolje sklopiti da ne inzistira na HG-Spotu... al sto je tu je

intel procesor s stock coolerom se da naci za istu cijenu, a puno bolji i samo da ovu razliku u cijeni napajanja ubacis u graficku ili veci disk ne bi bilo lose

takodjer mozes oko 100kn ustediti na maticnoj

p.s.

ofc ovo je samo moje misljenje ovako navrat nanos

Rista Metalista Chuck Norris Champion Avatar od korisnika Radanus
    Datum registracije
    11-08-07
    Starost
    24
    Poruka
    3,380
    Liked
    55 times

Joooj odmah mi u oči upada thermaltake kuciste. Mici to odmah, to je po meni najnekvalitetnija marka kucista

Napajanje ima za današnje standarde ipak malo previše snage makar od viška glava ne boli.
    I ja bi uzeo malo veci kapacitet HDD-a jer ce ti trebat vjeruj mi
    A guy realizing how much he cares for a girl that's in his life

Datum registracije
    21-09-08
    Starost
    26
    Poruka
    239
    Liked
    0 times

Ajmo redom...

700W je previse za ovu konfu, slazem se. Ali racunam dugorocno da ce za godinu dana taj isti frend htjeti jacu graficku (obozava igrice skoro ko i filmove) i onda vise 500W nece biti dovoljno...
    Procesor bi se mogao naci, ali problem je u tome da mora biti izlistan da je "na zalihi" inace ne vrse dostavu u Koprivnicu (tako mi je receno). I odmah vise od pola procesora otpada... Inace bi isao unutra neki jeftiniji Intel, uz mali OC
    Na maticnoj bi mogao ustedjeti da imaju neku drugu (a dobru) na zalihi. Jer opet ista prica, ako nije na zalihi, ne dostavljaju...

I zato ne volim kupovati u HG Spotu! Sve ima na cjeniku, ali nista ne mozes dobiti...

E, da... Kuciste je on sam birao...
    Ponosan clan HHK

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

pa neka naruci iz zg sve, moze se... samo se triba cekati 1-2 dana da dodju djelovi iz zg, ako se ne varam ili sad imaju neku novu politiku?

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Drevni
    Datum registracije
    15-07-08
    Starost
    3
    Poruka
    2,185
    Liked
    80 times

Nebalansirano, no očito zamišljeno za kasnije proširivanje.
    Stoga može 700W napajanje.
    No ja zamjeram premali HDD. U modernu konfu za igranje stavljati samo 160GB? I kao zadrti sistemac, zagovaram odvojeni sistemski disk.
    Oh, da... za igranje mu uistinu ne treba AMD 6000+. Može i slabiji. Igre tako i tako više ovise o grafičkoj nego o procesoru.

E, sad, tu je i problem HGŠrota. Kojeg nevolim. Iz dna duše.

No, o ukusima se ne raspravlja. Ako čovac tako želi, sretno mu.
    Ovo je moje mišljenje, takvo kakvo je.
    Zadnji Uredio Drevni : 27-11-08 u 10:43
    May you live in interesting times...

Datum registracije
    21-09-08
    Starost
    26
    Poruka
    239
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Sahataba Pogledaj Poruke
    pa neka naruci iz zg sve, moze se... samo se triba cekati 1-2 dana da dodju djelovi iz zg, ako se ne varam ili sad imaju neku novu politiku?
    Ne znam koja je politika, jer zvao sam lika tu u KC HG-u i rekao mi je da se dostavlja iz ZG, ali da ako je na njihovom webu oznaceno da nije na zalihi u svim trgovinama da onda ne dostavljaju. Kao, imaju neki corporate policy da se to ne radi... Toliko o tome da im je u interesu da prodaju...

Odvojeni sistemac i ja volim, ali na svom kompu. A on zeli ustedjeti gdje god moze... A za procesor cu pogledati, mozda onda stavim 5000+ x2. Ne zelim ici ispod 1MB cache-a, u tome je stvar. A ako stavim 5000+ onda ustedim 200kn, i to onda moze ici za veci disk
    Zadnji Uredio GrGaKC : 27-11-08 u 10:49
    Ponosan clan HHK

Lajkaj nas na Facebooku