| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Alienware stolna računala u Računala forumu; Zanima me vase misljenje o Alienware računalima!!! Pogotovo ako neko ima iskustva s njima!!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 423
![]() | Re: Alienware stolna računala Prejebeni sistemi, navodno se nemze nadogradjivat s "obicnim djelovima",mislim kaj ti cijena ne govori sve?(dobis jos i 1.x kW napajanje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Alienware stolna računala Ako se misliš igrati i imaš novaca dobra su, skoro svaki brand name je bolji od ovog što kupujemo u trgovinama
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-02-07 Lokacija: Woodstock Godina: 28
Poruka: 423
![]() | Re: Alienware stolna računala Ma alienware je vrh vrhova,takvo sto ti netreba,zasto dat 50k kn, za nesto sto ti nece opce tolko trebat,dosta ti je i konfa od 10k ako ju znas slozit...(jasno da se nedaju usporedit,al realnost je realnost...)50k kn za komp ![]()
__________________ I zlatni kavez je samo zatvor! |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Alienware stolna računala ma glupost živa... to je fkt za sinove tajkuna wannabe kompjuteraša kojima nije bed bacit hrpu novca na takvu bolesnoču s kromiranim djelovima i kul lampicama! dam se kladit da 90% kupaca nezna instalirat ništa... samo žele DIE BESTE... samo da budu IZNAD običnih smrtnika ili ti normalne sirotinje! nabijem ja to... za te pare se opremim mrcinskim kompom po svom ukusu i još mi ostane za multimedijalne uređaje po cjelom domu!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Tagovi: alienware, brand name, konfiguracija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:18.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.