| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Application not found u Računala forumu; Zanima me zasto mi se otvori prozor Application not found kada stavim usb flash u laptop i u Computer-u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,021
![]() | Application not found Zanima me zasto mi se otvori prozor Application not found kada stavim usb flash u laptop i u Computer-u kliknem 2 puta na ikonu od usb-a.Samo na mom usb-u to javlja, druge otvara bez problema, pokusa sam u druge portove stavljat, javlja isto, priko opcije explore mogu uc.Na kompjuteru normalno mogu radit sa usb-om, na susidinom komp-u me pita s kojim programom da otvorim ![]() znaci na 3 pc-a druga sema...dok na laptopu imam vistu, a na ova dva je xp. Jeli to do onoga pal i ntsc, stvarno nemam pojma... ![]() evo slika sta mi se otvori svaki put kad kliknem dva puta na ikonu od usb-a: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Application not found To može biti da je bio instaliran neki autoplay na tvom usb sticku ili postoji autoplay.ini file na tvom usbu pa ti bacaka s kojim progom oces da otvori...treba pregledati sve datoteke na tvom sticku i one skrivene a probaj formatirati pa vidi dal onda radi sve kako treba! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,021
![]() | Re: Application not found Citat:
jel to ono na desni klik i format...?
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
![]() |
| Tagovi: usb |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |