| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi ATI~AMD;gf~intel u Računala forumu; Neznam ako ste culi za to da se amd i ati,te gf i intel bolje slazu,pa tako i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 86
![]() ![]() | ATI~AMD;gf~intel Neznam ako ste culi za to da se amd i ati,te gf i intel bolje slazu,pa tako i rade, zajedno,u paru, nego izmjesano. E sad me zanima dali je to mit ili stvarnost. Cuo sam da su istrazivanja pokazala da je tako ali da nemogu dokazat zasto. ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: ATI~AMD;gf~intel Citat:
netočno
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: ATI~AMD;gf~intel Citat:
Intel ima bolje i brže procesore, pa je AMD srezo cjene tolko da su u minusu. to je super za kupce, ali pokazuje koliko je Intel bolji u OVOM trenutku (ko zna kaj bu bilo kad dođe Barcelona, ali to je tek na ljeto i to je za servere i high end). ATi i dalje ima izvrsnih kartica i u nekim slučajevima je bolja kupnja. sve ovisi kaj kome treba .. nVidia i dalje nema ništa ni približno ATi AIW karticama ... | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ATI~AMD;gf~intel oduvijek sam vjerovao Intelu i nVidiji jer su postojaniji u kvaliteti i pozdanosti...dokazano na višegodišnjem osobnom iskustvu ako želite najviše za uloženi novac to je ta kombinacija
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: ATI~AMD;gf~intel Mislija sam kupit amd 64x2 5200(65nm),cijenom je jako prihvatljiv i on(a i jeftinija mi je matična za njega(uzeja bi DFI nesto SLI) te GF 8800GTS(Gainwardowa)...jel mozda bolje nekog intela tog cjenovnog ranga ili neku ati karticu(e da uzimam jos 2 GB DDR-a...)
__________________ ....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog.... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Banned | Re: ATI~AMD;gf~intel Citat:
ATI trenutno nema odgovor na 8800GTS (ATI HD 2900 XT nije bolja, troši više struje, više se grije, driveri nisu baš najbolji). Međutim, za cijenu recimo jedne 8800 GTS 320 MB, možeš dobiti dvije x1950pro, i stavit ih u CrossFire (ATI verzija SLi) ... ako ti nije dx10 najbitniji (ako ne planiraš instalirat Vistu, stvarno ti nije bitan), onda ti je i ovo jedno od mogućih rješenja ... probaj vidit na netu kakvu se perfomanse dvije x950pro u odnosu na jednu 8800GTS | |
| | |
![]() |
| Tagovi: atiamdgfintel |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.

i Intela