| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi ATI Radeon HD 2600 XT u Računala forumu; ...kartica mi kad kompjutor miruje ima temperaturu 59 C. Kad igram NFS ro Street me nakon par minuta izbaci i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: ATI Radeon HD 2600 XT kartica ti se pregrijava, pa je driveri resetiraju probaj očistit hladnjak i ventilator od prašine, možda pomogne, ako ne , moraš mjenjat hlađenje
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) Zadnji Uredio mmrki : 16-02-08 u 17:14. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-06 Godina: 27
Poruka: 23
![]() | Re: ATI Radeon HD 2600 XT evo ovako da li se isplati kupiti i staviti ovu karticu(Sapphire Radeon HD 2600XT AGP, 256MB)na: AMD Athlon 64 3000+ s754 Asus K8N-E Deluxe 1,5GB Rama Trenutno imam Asusovu GeForce 6600 GT pa me zanima da li bi to bilo što bolje i kolko u postotku. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: ATI Radeon HD 2600 XT ako se misliš igrati potraži nešto jače za svakodnevni rad ti je dobra i ta što imaš a što se tiče kartice vrlo je dobra, pogotovo kad pogledaš cijenu
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.

ro Street me nakon par minuta izbaci i napiše mi VPU Recover