| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi ati x1950pro problemi sa grafičkom riješeni u Računala forumu; Imao sam problem sa novom ati x1650 pro grafičkom kao i svi koji su je kupili a radilo se o ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | ati x1950pro problemi sa grafičkom riješeni Imao sam problem sa novom ati x1650 pro grafičkom kao i svi koji su je kupili a radilo se o tome da se slika na ekranu zamrzne i monitor nakon par sekundi se ugasi i to prilikom pokretanja neke 3d aplikacije. Zato svi koji imaju istih problema ključ rješenja nalazi se u BIOSu. Potrebno je ući u BIOS otići na opciju advanced bios settings pronaći opciju AGP ( tj. brzina agp utora koja ima tri stavke AUTO, x8 i x4) te sa stavke auto prebaciti na stavku x4 i problem rada grafičke je riješen. Upočetku sam mislio da je riječ o driverima, nekompatibilnosti hardwera ili da grafička jednostavno nevalja tj. da je proizvedena sa greškom ali se ispostavilo da je ipak riječ o brzini AGP utora koja promjenom na x4 ovoj kartici omogućuje nesmetan rad. Inače vrti grafiku kao luda a sačuvao sam i svoju staru radeon 9200se za svaki slučaj. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: ati x1950pro problemi sa grafičkom riješeni Pa imao sam i ja slicne probleme i bila je tema mislim...a nemora se nitko zajebavat sa biosom...u catalystu se to napravi
__________________ 1 Van der Sar 3 Evra 4 Hargreaves 5 Ferdinand 6 Brown 7 Ronaldo 13 Park 16 Carrick 17 Nani 18 Scholes 32 Tevez |
| | |
![]() |
| Tagovi: ati x1650 pro |
« Savjet HDD
|
Smanjivanje RPM-a »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:59.

Imao sam problem sa novom ati x1650 pro grafičkom kao i svi koji su je kupili a radilo se o tome da se slika na ekranu zamrzne i monitor nakon par sekundi se ugasi i to prilikom pokretanja neke 3d aplikacije. Zato svi koji imaju istih problema ključ rješenja nalazi se u BIOSu. Potrebno je ući u BIOS otići na opciju advanced bios settings pronaći opciju AGP ( tj. brzina agp utora koja ima tri stavke AUTO, x8 i x4) te sa stavke auto prebaciti na stavku x4 i problem rada grafičke je riješen. Upočetku sam mislio da je riječ o driverima, nekompatibilnosti hardwera ili da grafička jednostavno nevalja tj. da je proizvedena sa greškom ali se ispostavilo da je ipak riječ o brzini AGP utora koja promjenom na x4 ovoj kartici omogućuje nesmetan rad. Inače vrti grafiku kao luda a sačuvao sam i svoju staru radeon 9200se za svaki slučaj.