Izvadiš cd/dvd van, otvoriš, ispušeš i pažljivo leću obrišeš.
Raspravljate o temi čiščenje DVD-RW u Hardware forumu, dio Računala foruma; comp. mi je stajao nekorišten godinu dana sada jednom mi očita dvd ili cd drugi puta ne,ladica je bila puna ...
Izvadiš cd/dvd van, otvoriš, ispušeš i pažljivo leću obrišeš.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
ako možeš rastavi i ispiri, a leću obriši s štapićem za uho malo namočenim u alkohol, ali lagano nemoj jako stiskati,
a ako nisi u mogučnosti rastavljati komp, možeš probati tako ta otvoriš ladicu, ugasiš kom sa otvorenom ladicom i odeš na pumpu i ispiriš sa kompresorom za pumpanje guma (ali kreni prvo iz daljeg pa lagano pribljižavaj, da nebi bio pritisak zraka prejak)
mudra izreka
izgleda da je otišao laser čita svaki drugi dvd,cd a instalacijske cd uopšte ne prima,kako se to može ispitati
jesi probao očistiti?
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
jesam ispuhao PC je compaq pa ga nisam rastavljao nemogu do glave,kako se vadi ladica?
postoji ti cd za čišćenje leća svih cd-dvd čitača
Kupi negdje taj cd dođe ti oko 30 kn
vjeruj mi ako ti on ne očisti, kupi novi dvd
Ja imam "sličan" problem,nije htio učitat cd/dvd ako je imalo oštećen pa mi majstor rekao da ga očistim,kupio cd za čišćenje i sve ok,međutim usput kupio i još jedan DVD-RW i sad ako su oba spojena računalo ne prepoznaje ni jedan,mislim ak su kablovi spojeni na oba niti jedan ne radi a kad jednog-nebitno kojeg odvojim-drugi radi bez problema?
Dal može bit do napajanja,ovdje nešt vidim piše "550W" ili nešto drugo?
Nisi podesio jumpere na DVD uređajima. Imaš pozadi plastičnu zakačku (to ti je jumper) koji moraš na jednom uređaju podesiti na poziciju master, a na drugom na slave.
Nije bogat onaj koji mnogo ima, već onaj kome malo treba.