| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi DVD PROBLEM(za poludit) u Računala forumu; Nece mi pokreniti nista sa DVD-a,ocita ali nece pokrenit imam novu LG przilicu i stariju Pioneer 108 przilicu,... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-11-06 Godina: 27
Poruka: 23
![]() | DVD PROBLEM(za poludit) Nece mi pokreniti nista sa DVD-a,ocita ali nece pokrenit imam novu LG przilicu i stariju Pioneer 108 przilicu,do danas je sve radilo a sad nece da poludis,skoro sam sve razbio,ljut sam,najvjerojatnije cu morati rusit sistem ali cemu... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter | Re: DVD PROBLEM(za poludit) da, pokušaj s ide kablovima, a onda provjeri da ti niju obadvije slave ili master, te probaj samo jednu, pa samo drugu.... meni se desio problem, i rješenje je bilo u tome što mi je starija pržilica bila malo u kvaru te mi je blokala sistem... uz to, pogledaj da li ti je kabel 40 il 80 pinski, definitivno uzmi ovaj 80 pinski jer pioneer nekad pravi problem ako kabel nije 80 pina iliti ata100/133, 40 pinski je ata33/66 (ako se ne varam)! lp Ivan |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 57
![]() | Re: DVD PROBLEM(za poludit) I ja sam imao isti problem sa Asusovom dvd pržilicom ali sam provjerio stare i kupio nove kabele ali meni je bio problem u laseru. Pržilica radi ali laser se "izamortizira". No uglavnom dobro provjeri kabele uštekaj ih u drugi ata utor, probaj spojit samo jednu pržilicu pa ćeš vidit šta radi a šta neradi.I Dobro postavi kratkospojnike MASTER I SLAVE.Ponekad zna bit i do napajanja jer Pioneer je imao prije problema sa naponima-strujom.
__________________ NA SVIJETU POSTOJE SAMO " DVIJE " VRSTE AUTOMOBILA MERCEDES I OSTALI AUTOMOBILI!!! ![]() ![]() ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG http://toni-techcomp.blogspot.com/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:04.

ZA ONE KOJI VOLE NOVE TEHNOLOGIJE I RAČUNALA EVO LINK-BLOG