| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi dvojba u Računala forumu; Nudi mi se zamjena moje matične gigabyte GA-K8NS i procesora sempron 2,6 za socket 754 za asus p4p800-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-12-07 Godina: 20
Poruka: 6
![]() | dvojba Nudi mi se zamjena moje matične gigabyte GA-K8NS i procesora sempron 2,6 za socket 754 za asus p4p800-x s procesorom p4 2,5 socket 478 uz moju nadoplatu.Kak nisam previše doma s karakteristikama ovih kombinacija molim savjet da li se isplati i koliko ću na karakteristikama dobiti. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: dvojba p4 2,5 šta to ima?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: dvojba To ti je sve prestaro i po meni se nebi isplatilo ulaganje. Skupi malo para i kupi nesto bolje jer ovo je vrijeme pregazilo odavno. Što se tice maticnih ploca, po specifikacijama su identicne samo sto je jedna namjenjena za AMD-ove, a druga za Intelove prosesore (FSB je isti kod jedne i druge- 800 Mhz). Po RAM podršci su iste kao i kod AGP-a. No ako vec moras uzimat- uzmi. Zamjena Semprona za P4 i Gigabyte ploce za Asusovu preporucam. Ali opet nemoj ocekivat nista bolje jer je sve to staro bez ikakve mogucnosti bolje nadogradnje.
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: dvojba neces dobiti nista a da ces to u radu osjetiti, bolje ti je da skupis nesto para pa kupis neku polovnu konfu novijega datuma, neku gigabyte plocu, core2, 2GBddr2 i neku PCI grafu.... to bi te moglo kostati kojih 1200kn max...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-02-08
Poruka: 3
![]() | Re: dvojba Gigabyte MA69G-S3H, AMD 690G, S. AM2, 4 x Serial ATA II, SATA RAID, UDMA133, VGA ATI Radeon X1250 shared, 2PCI, 1PCI-E x1, 1PCI-E x4, 1PCI-E x16, 4DDR II (Dual Channel, 800/667/533MHz), 8 channel High Definition Audio, HDMI, Gigabit LAN, IEEE 1394 420kn AMD Athlon 64 X2 4000+ box 301 kn 1gb ram ddr2 138 kn ___________________________________ cca. 760kn grafa je integrirana....ali kasnije nadokupis |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:58.

šta to ima?