| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi genius ergo 525 u Računala forumu; dal ko zna di u rijeci ima za kupit genius ergo 525.. Bio bi zahvalan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: genius ergo 525
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: genius ergo 525 Prve serije tih miseva su dosta rikavale, ja sam imao jedan i riknuo mi nako 10 dana, zamjenili mi ga pod garancijom pa sam ga dao burazu i sebi uzeo logi G5, ginius sada kod njega radi par mjeseci bez ikakvih problema... inace super mis za te pare... ali ja bi radije jos malo potegnuo do MX518... linace legende od misa
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: genius ergo 525 Ja imam 518... moćan je...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:11.