| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi grafički tablet u Računala forumu; želim kupiti tablet znam da je wacom najbolji no dao bi 0k0 800 kn a u tom rangu su volito2 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-05-08
Poruka: 2
![]() | grafički tablet želim kupiti tablet znam da je wacom najbolji no dao bi 0k0 800 kn a u tom rangu su volito2 4x6 ,bamboo fun small 4x6 i bamboo one 4x6.Koj je najbolji i dal mi možete predložiti još koj dal wacom dal neki drugi (ali da nije s***e od trusta koje sam vec imao i nisam bio zadovoljan) I jos nekužim koje su razlike između bamboo one i fun ali na str od wacoma ne pise da se one-om može crtati. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-09-07 Godina: 20
Poruka: 2
![]() | Re: grafički tablet Fun Small ti ima rezoluciju 2500 lpi a One 1000 tako da je neprecizniji I Fun Small ima wide aktivnu povšinu tako da ti i ovisi kakav monitor imaš tu ti sve piše: Bamboo Fun Small - Wacom Co. Ltd. - prodaja - Finder software Bamboo One - Wacom Co. Ltd. - prodaja - Finder software |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:07.