Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Hard disc

Raspravljate o temi Hard disc u Hardware forumu, dio Računala foruma; Ja imam jedno pitanje, naime hard sam udario šakom, u tom trenutku je bio u laptopu. i počeo je kvrckat, ...

Regularni forumas Avatar od korisnika mr.hoax
    Datum registracije
    20-02-07
    Starost
    24
    Poruka
    135
    Liked
    0 times

Hard disc

Ja imam jedno pitanje, naime hard sam udario šakom, u tom trenutku je bio u laptopu. i počeo je kvrckat, onako kao noktom po stolu da lupaš. e sad sam ga stavio u eksterno kućište, i nije radio, pa je proradio, pa nije radio, i sad sam ga ostavio u nekoj poziciji u kojoj radi. vjerujem da je nešta otpalo pa kad se to što je otpalo namjesti on radi besprijekorno. e sad mene zanima, dali je netko imao sličan kvar i dali se isplati popravljat to, hard je 100gb

hvala unaprijed

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

Re: Hard disc

ista stvar meni bila...ja posla cijeli laptop na garanciju i dobio novi hard jer popravit se ne moze

Regularni forumas Avatar od korisnika mr.hoax
    Datum registracije
    20-02-07
    Starost
    24
    Poruka
    135
    Liked
    0 times

pa ta opcija ja jamstvom je istekla, ako ima netko jos kakvih iskustava nek se javi, ali izgleda da nista od popravka

Ruina, nistavilo, to sam ja Avatar od korisnika vacs
    Datum registracije
    09-01-07
    Starost
    5
    Poruka
    3,189
    Liked
    36 times

znam kad ode elektronika da se nade identicni kojemu su ploce ili glava osla i onda prebaci ispravna elektronika na ispravne ploce i glave...no kod tebe je drugi slucaj i jos nisam vidio da je itko to popravio

Lajkaj nas na Facebooku