| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi HDD test u Računala forumu; Test Astra 32 govori da je HDD bad status. Hdd je nov 5 mjeseci Seagate 80GB, 7200.10 SATA II ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 658
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | HDD test Test Astra 32 govori da je HDD bad status. Hdd je nov 5 mjeseci Seagate 80GB, 7200.10 SATA II 8MB cashe, 3GB/s. Isto tako scandisk windowsa govori o 56 bad sektora. S kojim programom mogu popraviti te bad sektore. Ne mogu sa segatovim softverom kojeg sam skinuo sa njihove stranice, neznam zašto, ali nema opciju fix error or bad , kao alati za Wester Digital.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDD test možeš probati low level format... to radiš alatom koji ti ponudi proizvođač ili potraži pod tim pojmom neki alat na netu... stručnjaci kažu da je low level pogoniji za starije diskove, pa potraži i zero-fill metodu vraćanja diska u defaultno stanje...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- Zadnji Uredio _Aris_ : 09-10-07 u 10:36. |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDD test Ništa nisan napravija i dalje ima Bad sector. neki prog kaže da je HDD u odličnom stanju a neki da ima bad sector. Oni koji nađu bad sec. traže da kupiš full verziju. Disk je novi star 5 miseci, Seagate 80GB, 7200.10 SATA II 8MB cashe, 3GB/s. U stvari ne kužim dali je bad sec. mehanički ili logički i kako se uopče HDD može oporaviti. Prije 6-7 god. imao sam WD 40GB na soltekovoj ploči, pokazao je BAD sec. i šteka je nije dobro radija čak se zamrzava. Bili su inst.Win 98se. Sa Partition Magic 6, koji sam dobio uz ploču, ispravija san te bad sec., jest da je radija cilu noć ali je ispravija i posli je HDD još dugo služija. Sad san prova to isto ali ne ide sa win xp i ovim HDD. Šta da učinim?
| | |
| | #7 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDD test Citat:
A šta če mi više Giga, na ovom računalu imam i Seagate od 160Gb. 7200.7 SATAII. Sve je to nepotrebno. Ali ja triban rješiti one bad sectore. To mi je problem kako i sa čim.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDD test Citat:
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- | |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDD test Dobro Aris kupljen je prije 5 mjeseci i ima garanciju. Kako ču dokazat da win scandisk u svom tekst journalu piše da ima 56KB BAD sector, odnosno kako to prezentirat prodavaču.
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: HDD test Odnesi mu i reci da ima, kak dokazuju ljudi da ima ram ne radi... jednostavno ga vrate, ako kod njihovog testiranja sve bude ok vratiti će ti isti uređaj, ak ne bude, učiniti će nešto po tom pitanju, nemaš ti šta dokazivati, ionako to njima ne smeta oni ne popravljaju uređaje, već šalju ovlaštenom serviseru ne treba ti biti bed...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: hdd, test |
« lcd polovnjak
|
WinTV »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.