Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Hardware
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Hardware Raspravljate o temi Intel super tanki laptop u Računala forumu; u usporedbi sa Motorolom Razr otvoren kao torbica .. ima malo više od jedne kile, sve moguće opcije ko i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-05-07, 05:37   #1 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence
Intel super tanki laptop

u usporedbi sa Motorolom Razr

otvoren

kao torbica ..

ima malo više od jedne kile, sve moguće opcije ko i čufdovišta nekoliko puta teža .. a izgleda prejebeno ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 07:59   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,369
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon
Re: Intel super tanki laptop

Da, baš jutros sam to vidio - super.

Nedavno sam vidio i onu tipkovnicu što se mota k'o list papira.

Nema tu kraja inovacijama (brže, više, jače, manje, ljepše ...).
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 08:03   #3 (permalink)
Banned

silence

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Da, baš jutros sam to vidio - super.

Nedavno sam vidio i onu tipkovnicu što se mota k'o list papira.

Nema tu kraja inovacijama (brže, više, jače, manje, ljepše ...).
koristio sam jedno vrijeme nešto slično, frend mi posudio, od onda kod laptopa najviše cjenim težinu (odnosno manjak iste) ... čudo je imalo nekih 900 grama, ali je radilo i više nego dobro za ono za kaj bi laptop i trebo biti ...

meni je kretenizam nanašat okolo nekakve 17'' inčne widescreen laptope ...
nešto ovakvo mi je uffff ... predobro ...
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 11:27   #4 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,885
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Odlično izgleda. Pretpostavljam da je cijena paprena?

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 13:37   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,369
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Sve novo je papreno u početku, zato je uvijek dobro malo pričekati (ne previše) s kupnjom dok se proizvod ne dokaže i dok cijena ne padne na razumnu.

Što se samih prijenosnika tiče mislim da će vrlo skoro potisnuti "stolnjake" u drugi plan jer im cijena pada iz dana u dan a perfomanse rastu sa svakim novim modelom. Stolnjaci će ostati u upotrijebi samo za jako zahtjevne poslove, kao serveri i slične stvari, a sa sobom ćemo umjesto rokovnika nositi laptop (dojajnik), koji će uskoro (a mnogi mogu i sada) moći vrtiti i najnovije naslove bez vjetroelektrane pored sebe.
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 13:53   #6 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-04-07
Godina: 18
Poruka: 1,628
Eleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavanEleonora je slavan

Baš je ljep!
Ja bi takvoga!
Odgovori sa citatom
Star 25-05-07, 14:13   #7 (permalink)
Banned

silence

cijena je paprena ako niš drugo onda zbog solid state harda ... između ostaloga ..

a za cure sam sačuvao ovu sliku ...

a?

silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-05-07, 23:41   #8 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 40
Poruka: 163
mojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono neštomojservis ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mojservis Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mojservis

Evo jedne Toshibine ljepotice za nježni spol (težina 1,72kg) :

Love to Lead

cijena je paprena...ali ako ne možete odoljeti

Notebook TOSHIBA Portégé R400-101 12.1" WXGA, Core™ Duo Ultra Low Voltage U2500 1.2GHz/533MHz, 945GM, LAN, Bluetooth/Wi-Fi, 945GM, RAM 1024MB DDRII, HDD 80GB, WinVista Ultimate, Silver

kod mene cijena oko 19.000kn po narudžbi
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg TOSHIBA Portégé R400.jpg (6.0 KB, 3 pogleda)
mojservis je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: intel, laptop, super, tanki

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103