| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Intel super tanki laptop u Računala forumu; u usporedbi sa Motorolom Razr otvoren kao torbica .. ima malo više od jedne kile, sve moguće opcije ko i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Intel super tanki laptop Da, baš jutros sam to vidio - super. Nedavno sam vidio i onu tipkovnicu što se mota k'o list papira. Nema tu kraja inovacijama (brže, više, jače, manje, ljepše ...).
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Banned | Re: Intel super tanki laptop Citat:
meni je kretenizam nanašat okolo nekakve 17'' inčne widescreen laptope ... nešto ovakvo mi je uffff ... predobro ... | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Intel super tanki laptop Odlično izgleda. Pretpostavljam da je cijena paprena?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Intel super tanki laptop Sve novo je papreno u početku, zato je uvijek dobro malo pričekati (ne previše) s kupnjom dok se proizvod ne dokaže i dok cijena ne padne na razumnu. Što se samih prijenosnika tiče mislim da će vrlo skoro potisnuti "stolnjake" u drugi plan jer im cijena pada iz dana u dan a perfomanse rastu sa svakim novim modelom. Stolnjaci će ostati u upotrijebi samo za jako zahtjevne poslove, kao serveri i slične stvari, a sa sobom ćemo umjesto rokovnika nositi laptop (dojajnik), koji će uskoro (a mnogi mogu i sada) moći vrtiti i najnovije naslove bez vjetroelektrane pored sebe.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Intel super tanki laptop Evo jedne Toshibine ljepotice za nježni spol (težina 1,72kg) : Love to Lead cijena je paprena...ali ako ne možete odoljeti Notebook TOSHIBA Portégé R400-101 12.1" WXGA, Core™ Duo Ultra Low Voltage U2500 1.2GHz/533MHz, 945GM, LAN, Bluetooth/Wi-Fi, 945GM, RAM 1024MB DDRII, HDD 80GB, WinVista Ultimate, Silver kod mene cijena oko 19.000kn po narudžbi
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
![]() |
| Tagovi: intel, laptop, super, tanki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:45.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!