Evo nasao sam neke stvarcice,pa mi recite jesu ok i dali ce ih moc podrzat napajanje od 400 W
HGspot Online>Opis
HGspot Online>Opis
Opis proizvoda
Opis proizvoda
Raspravljate o temi Isplati li se u Hardware forumu, dio Računala foruma; Evo ovako imam kompjuter star 10 godina,i zelim ga ponovo staviti u pogon,a sve to do 500-600 kn Kompjuer ima ...
Zadnji Uredio DeathOnTwoLegs : 10-02-09 u 14:38
Evo nasao sam neke stvarcice,pa mi recite jesu ok i dali ce ih moc podrzat napajanje od 400 W
HGspot Online>Opis
HGspot Online>Opis
Opis proizvoda
Opis proizvoda
ukratko - ne isplati se!
kupi neki polovni za 600kn i eto ga...
Ovaj komp koji imas i ne mozes nadograditi s novim dijelovima, nego sve novo kupiti. Napajanje ti je AT, a treba ti ATX 2.0. Treba ti nova maticna, disk ti je nula za danasnje vrijeme, i automatski SVE moras mijenjati.
Ukratko, ili polovno ili stedi pa kupi kompletno novo.
Ekonomija, nasa najmilija!
Ponosan clan HHK
Stalni stalker na forumu...
Nemoguće nadograditi, na xp zaboravi, internet može koristiti samo preko modema jer matična nema wlan, čak je nemoguće ni grafičku naći a ram da i ne spominjem a od procesora boli glava a gdje su ti driveri za zvuk i grafiku, puno, puno problema, dobar je samo za osnove učenja rada na računalu, sačuvaj za uspomenu na neka dobra dobra dobra stara vremena.
kako i drugi rekoše, ne isplati se, a i nemoguće je nadograditi
nego, onako usput: ima li netko viška 478 ploču s AGP-om?
po mogućnosti jeftinu i ispravnu![]()
To sam i mislio...
A onda nist,a jer bi mogao na to CD ROM,iako mislim da je preslab...
Hvala svima na odgovirima
10 godina? ovo mi izgleda još i starije ... nemoj ni pokušavati to nadograditi jer buš prošo skuplje nego da kupiš nekaj novije
ima sad povoljnih kompova novih a ako pogledaš u oglasnik naći ćeš sigurno za 600 kn dobru mašinu![]()
Bolje desnica nego prknenica!