| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Jel mi crkla grafička?!? u Računala forumu; Evo ljudi, otkad su počele ove vrućine grafička mi nešto šteka, komp radi, radi....i onda samo slike nestane, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Jel mi crkla grafička?!? Evo ljudi, otkad su počele ove vrućine grafička mi nešto šteka, komp radi, radi....i onda samo slike nestane, a zatim mi se monitor autoizgasi.....kad resetiram komp, sve radi normalno, ali opet nakon nekog vremena se sve ponovi... Kontam da možda grafa ili BIOS ima neki autoisključivač kad temperature dođu u opasne vode, ali nisam siguran... eto ako ko ima bilo kakav savjet pliz pomagajte... ![]() e, da...ATI 1650 sx (ili tx, nemam pojma, uglavnom nešto sa x) Svima koji mi pomognu ili se potrude puuno hvala... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel mi crkla grafička?!? meni se to jednom dogodilo... nisam znao kaj da radim... instaliram Windowse, i opet... onda sam promjenio graficku i radi normalno... ![]() 80% ti je to graficka
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,852
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jel mi crkla grafička?!? ma najvjerojatnije zbog vrućine moja 3870 po zimi ima oko 38 C, sad po ljeti oko 57 C e da imam pitanje: pošto već imam onaj neki ventilator na njoj, dal mogu ja sad neki gore stavit(bolji) il se nekako mora skidat ovaj od dolje i stavljat novi? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel mi crkla grafička?!? ali imam vent na njoj....to mi je čudno... valjda nije dovoljno jak ili....![]() ma nema veze, vidiću i eventualno kupiti neki jači, samo nemam pojma di provjeriti kolika mi je temperatura grafičke, da budem siguran da je u tome problem? Uglavnom hvala na odgovorima i probaću to rješit... ![]()
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Jel mi crkla grafička?!? Evo ljudi samo da se javim i da kažem kako sam to rješio... Otvorio kućište ![]() onaj lim se ugrija, bilo 100 stupnjeva unutra....samo otvorio i dalje problema nema... ![]()
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jel mi crkla grafička?!? malo rupa s ubodnom izrezi po kucistu...i sve bu pet... ![]()
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

valjda nije dovoljno jak ili....

to je vrucina... ja sam starog bia rastavia i usmjeria ventilator(onaj veliki kucni) u kuciste.
29 49.....