Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Računala > Hardware
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Hardware Raspravljate o temi Jel mi crkla grafička?!? u Računala forumu; Evo ljudi, otkad su počele ove vrućine grafička mi nešto šteka, komp radi, radi....i onda samo slike nestane, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-06-08, 19:13   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,534
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Jel mi crkla grafička?!?

Evo ljudi, otkad su počele ove vrućine grafička mi nešto šteka, komp radi, radi....i onda samo slike nestane, a zatim mi se monitor autoizgasi.....kad resetiram komp, sve radi normalno, ali opet nakon nekog vremena se sve ponovi...

Kontam da možda grafa ili BIOS ima neki autoisključivač kad temperature dođu u opasne vode, ali nisam siguran...

eto ako ko ima bilo kakav savjet pliz pomagajte...

e, da...ATI 1650 sx (ili tx, nemam pojma, uglavnom nešto sa x)

Svima koji mi pomognu ili se potrude puuno hvala...
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 19:58   #2 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 4,503
ponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono neštoponosnipurger ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger
Re: Jel mi crkla grafička?!?

meni se to jednom dogodilo... nisam znao kaj da radim... instaliram Windowse, i opet... onda sam promjenio graficku i radi normalno...

80% ti je to graficka
Al' nekad krivi korak odredi cijeli put.....
ponosnipurger je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 20:41   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-12-07
Godina: 24
Poruka: 2,852
Clank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono neštoClank ima ono nešto

ma najvjerojatnije zbog vrućine

moja 3870 po zimi ima oko 38 C, sad po ljeti oko 57 C

e da imam pitanje:
pošto već imam onaj neki ventilator na njoj, dal mogu ja sad neki gore stavit(bolji) il se nekako mora skidat ovaj od dolje i stavljat novi?
Clank je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 21:36   #4 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika blackthunder

Datum registracije: 08-10-07
Poruka: 565
blackthunder se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku blackthunder

Moraš skinuti stock cooler na grafi i onda stavit novi...

Ja ne kužim zakaj svi imaju po 50 hladnjaka u kućištu kad nije potrebno... DOBRo eventualno za grafu ak imaš,,,

Kupi ZALMAN VF900

ili ac. s1
blackthunder je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-06-08, 21:38   #5 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

haha kak ste vruchi...brr meni neide prek 40 buahaha da se smrznesh no uglavnom grafa je xt jedino mozhe biti..i uglavnom kupi neki vent i ko bog..imash chak za kupiti i onaj fan card
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 06:11   #6 (permalink)
Akademik Foruma

kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat

ali imam vent na njoj....to mi je čudno... valjda nije dovoljno jak ili....

ma nema veze, vidiću i eventualno kupiti neki jači, samo nemam pojma di provjeriti kolika mi je temperatura grafičke, da budem siguran da je u tome problem?

Uglavnom hvala na odgovorima i probaću to rješit...
Odgovori sa citatom
Star 26-06-08, 08:27   #7 (permalink)
B1atch

Datum registracije: 01-09-07
Poruka: 5,086
xarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavanxarfaxus je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko MSN-a korisniku xarfaxus Pošalji poruku preko Skype-a korisniku xarfaxus

hehe to je vrucina... ja sam starog bia rastavia i usmjeria ventilator(onaj veliki kucni) u kuciste.
Nije moglo drugacije
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 07:13   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Evo ljudi samo da se javim i da kažem kako sam to rješio...

Otvorio kućište

onaj lim se ugrija, bilo 100 stupnjeva unutra....samo otvorio i dalje problema nema...
Odgovori sa citatom
Star 05-07-08, 12:56   #9 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,537
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

malo rupa s ubodnom izrezi po kucistu...i sve bu pet...
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114