Pokazujem rezultate 1 do 9 od 9

Kad sam vec tako bogat...

Raspravljate o temi Kad sam vec tako bogat... u Hardware forumu, dio Računala foruma; Ovako... kupujem graficku i procesor.. Ali za PC, ne za laptop. Sad trebam neku gamersku.. Onako, nek je skupa, samo ...

Regularni forumas Avatar od korisnika AnDrIjAnIc
    Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

Kad sam vec tako bogat...

Ovako... kupujem graficku i procesor.. Ali za PC, ne za laptop. Sad trebam neku gamersku.. Onako, nek je skupa, samo da je dobra i naravno procesor uz to, al izgleda da mi procesor ima nešto veze s maticnom, neznam koju maticnu imam sada, i jel ima neki nacin da saznam? Htio bi AMD procesor, dobar naravno i grafu od ATI-a isto najbolju i najjacu, sada imam nvidia MX4 getforce 440, uglavnom najlosija, tako da želim da bude najbolji u ulici.. Da pokrene GTA IV Aj, molim vas ljepo

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

Re: Kad sam vec tako bogat...

procesor ima veze s maticnom i to velike, ukratko ovisi koji socket ti ima maticna, te procesore mozes gurat u nju... ako imas para ja bi ti preporucija nove intel i7 procesore, ima onaj najjeftiniji koji je best buy, pripadajucu maticnu, i 3-6 GB DDR3 rama graficku koju oces, samo napisi koliko para si spreman iskresit i koje napajanje imas...

Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

2000 kn Znaci nista od onog procesora, nedam vise od 2500 kn za oboje, samo ti daj neki malo blaži procesor..

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

a sinko pogle koju maticnu imas i onda ces vidit sto max mozes u nju ugurat, napisi nan koju maticnu imas, ako ne znas to napisi bar koji procesor imas i socket molija bi te...)

Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

Ovako, tatice... Pisem sa laptopa, komp je na servisu, sjebo sam ga, fali neki file u system32, neda da ga upalim, sutra ce biti gotov, a mogo je i prije da sam skino windowse na cd. Uglavnom koji ti je kur-c socket? I kak da saznam koji imam procesor, maticnu i šta vec treba? lOl Neam pojma o hw

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Citat Pravi autor: AnDrIjAnIc Pogledaj Poruke
    želim da bude najbolji u ulici..
    Bogteneubio

Kupi si loptu i udri... ljeto je...

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

a kako bi ti mi tribali rec koji procesor i koju graficku ako ne znamo koju maticnu imas...

za ostala pojasnjenja tu ti je wikipedia za prvu ruku pa citaj, ja neman volje pojasnjavat

EDIT: a dobro ti je i giga reka

Datum registracije
    22-03-08
    Starost
    15
    Poruka
    211
    Liked
    0 times

ebem ti loptu u usta, ako nisi na moru onda si u kuci.. Tu u Vu niko nejde van iz kuce osim kad treba ici kupit kruh do trgovine.. A recu ti koju sad imam maticnu i sockets (I ako neam pojma koi ti to kur.c) do sutra..

Persona non grata
    Datum registracije
    27-03-08
    Starost
    24
    Poruka
    17,206
    Liked
    28 times

ukratko to ti je kurac koji ce ti pomoci da ne spiskas 2k kuna na nesto sto ti nece moci u komp... ovo bi cak i tebi tribalo bit shvatljivo.

Lajkaj nas na Facebooku