| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Kako složiti komponente u kompu? u Računala forumu; Evo,to nikad nebi učinio,ali da znam,pitat ću vas: Evo uzmem komp i pokušam ga složit ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-05-07 Lokacija: Negdje
Poruka: 79
![]() | Kako složiti komponente u kompu? Evo,to nikad nebi učinio,ali da znam,pitat ću vas: Evo uzmem komp i pokušam ga složit sam,znam da nije toliko teško,ali može se nešto s**ebat,ima li ikakva stranica o slaganju kompa,u kojoj je lijepo objašnjeno kako to napraviti,ili mi objanite vi,sa slikama po mogućnosti. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned | Re: Kako složiti komponente u kompu? U osnovi, nemaš kaj zajebat, uzmeš manual od matične i pikaš komponente na mjesta di je predviđeno da idu ... ionako svaka komponenta ima drugačije utore i ne možeš upiknut grafičku di ide memorija ili spojit SATA hard na ATA sučelje ... jednostavno ne ide ... Naravno, ne treba brzat, treba pazit da se nekaj ne oštetiti i da je sve dobro složeno i da je sjelo na svoje mjesto .... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kako, komponente, kompu, sloziti |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:32.