Pokazujem rezultate 1 do 4 od 4

Koji 2.5" HDD?

Raspravljate o temi Koji 2.5" HDD? u Hardware forumu, dio Računala foruma; Odlučio sam se na kupnju 2.5" HDD-a jer mi se čini isplativim i jako je fora to sto je mobilan ...

Starter
    Datum registracije
    28-03-09
    Poruka
    1
    Liked
    0 times

Koji 2.5" HDD?

Odlučio sam se na kupnju 2.5" HDD-a jer mi se čini isplativim i jako je fora to sto je mobilan i ne treba mu napajanje. Znači, treba mi 320 GB, al bitno je da je kvalitetan, pa je pitanje koji je najbolji? pare nisu problem, bitno je samo da mi kazete koji je 2.5" najbolja solucija. Imao sam priliku radit sa Western Digital-om 250 gb i čini mi se ok, al vidim neke primjedbe na njega, tak da nisam siguran. PREDLAGAJTE!! hvala, pozz

prof. Foruma Avatar od korisnika Splitskadica
    Datum registracije
    10-10-07
    Poruka
    1,814
    Liked
    0 times

Re: Koji 2.5" HDD?

hmm i ja mislim uzet WD od 250 gb...
    kakve to primjedbe?

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Nowhereman
    Datum registracije
    21-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    710
    Liked
    0 times

Imation Apollo...
    He's a real nowhere man,sitting in his Nowhere Land,
    making all his nowhere plans for nobody.

Regularni forumas Avatar od korisnika PC_n00b
    Datum registracije
    08-12-07
    Poruka
    218
    Liked
    0 times

Uzmes ovoga WD-a HDD vanjski 320.0 GB WESTERN DIGITAL, USB Passport WDME3200TE, USB 2.0, 5400 okr/min, 2.5'', crni imam ovakvoga samo 120GB medu prvima sta su izasli "vecih kapaciteta" i nemam prmjedbe na njega sta se tice rada diska,ali npr. ne dobije se futrola a kuciste diska je od fine plastike "lakirane" i USB kabel je vrlo kratak sto je za nekoga lose jer ne misli spajat HDD na laptop..
    @Nowhereman Imation Apollo je inace Toshiba MK1652GSX taj disk se dobijao ko tekoma,treba mu Y USB kabel za dobar rad fali mu malo napona, a i ovi WD-ovi su vec "ispitani" ima ih xyz ljudi tako da se o njima zna manje vise sve

Lajkaj nas na Facebooku