| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi koji hard disk seagate - hitachi - wd u Računala forumu; pa nije dali matichna podrzava to xp ne podrzava..ali to se sredi...(137gb)... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-07-07
Poruka: 33
![]() | Re: koji hard disk seagate - hitachi - wd znam kontam disk ubaciti kao slave pa ga podjeliti na 2 particije odnos 60/100 gb pa ga opet instalirati kao master preko jumpera te na njeg install xp a ovaj sadasnji seagate prebaciti na slave mod tako da imam prostora ( previse radim download pa mi treba prostora inace ne bih uzimao disk ) uglavnom sam skontao kako rijesiti problem barijere od 137 g
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise Zadnji Uredio persian23 : 13-01-08 u 16:40. |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-01-08
Poruka: 61
![]() | Re: koji hard disk seagate - hitachi - wd samo jedna stvar,hitachi je lošiji od samsunga i seagate-a,hitachi bruji ko lud... a samsung je tih i ne grije se,a pogotovo ovi diskovi iz t166 serije,hladni ko... uzmi običan seagte,koji ima ok performanse i bit češ zadovoljan. |
| | |
| | #14 (permalink) |
![]() | Re: koji hard disk seagate - hitachi - wd vidiš taman se odlučim za WD disk jer kažu nećeš pogriješiti ok sada opet seagate spominjete. pa ovako inace bih uzeo seagate 100% ali ista cijena ovaj WD disk a ima 8 mb cache memorije dok na seagateu ima svega 2 mb pa ok meni baš i ne treba super brz disk ali uzimam WD svaka čast seagate-u i dalje njega preferišem al bit će na novom računalu ...
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() | Re: koji hard disk seagate - hitachi - wd zasto moram pa ovako nudi mi se opcija seagate sa 2 mb cache ili WD sa 8mb cache za istu cijenu ok odvagnem sve stoji cinjenica da stremim ka seagate-u ali gledam hajd da kazem korist 2 mb cache i 8 mb cache za istu cijenu logika uzmi vise za istu cijenu... al jos ima vremena do kupovine barem jos nekih 7 dana razmislim opet a sada zasto seagate sa 2 cachea pa jedino jednu verziju imaju u ponudi nemaju verzije sa 8 mb cachea ( razlog ja sam susjed iz Bosne a kod nas je to malo kako da kazem hmmm osiromasena ponuda )
__________________ nego ba znal ko kakav bezobrazan vic al da je pravo mastan? sto bi meni DJED REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise |
| | |
| | #19 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,981
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koji hard disk seagate - hitachi - wd tocno tako samo bez lol... nije da ne valja ali nije na razini na kojima su wd samsung toshiba
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: disk, hard, problem |
« AMD vs Intel
|
Logitech G9 miš »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:11.

REKO SAMO SINE solarno placanje nista vise