| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi koju agp grafičku uzeti u Računala forumu; 2 moj servis. nagledao sam se tih napuhanih kondića ohoho, i to znam da se može riješiti, to ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| next best thing | Re: koju agp grafičku uzeti 2 moj servis. nagledao sam se tih napuhanih kondića ohoho, i to znam da se može riješiti, to čak popravlja i jedan moj frend, ali evo imao sam u zadnjih mjesec dana cdvije konfe stare 3 godine i nisu bili kondići u pitanju i nisu složili u vemilu, nego su mi odobrili povrat novca, e sad, doduše ovaj jedan malac mi je bio sumnjiv, jer ko zna što je radio kad je uspio dvije iste matične skurit i to gigabyte-icu k8n koja je najbolja možda A socket matična, možda je clocko proc pa ih je sjebo, uglavnom ..... ako mi ode matična javljam ti se 2 athlon, ako ima nade za popravke, uzmi bolju grafičku ko što kaže tihi ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #22 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 7
![]() | Re: koju agp grafičku uzeti Ok. Znači konfiguracija mi je dovoljno dobra i za najbolje agp grafičke, no još nisam siguran da li želim toliko love (preko tisuću kuna) dati za karticu. Pa me zanima, što je danas najisplativije uzeti s obzirom na uloženo i dobiveno i da mogu neko duže vrijeme solidno vrtiti i najnovije igre i ako je to uopće moguće? Hvala vam unaprijed na odgovoru! |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Banned | Re: koju agp grafičku uzeti Citat:
brijem 7600 neka ... GT ako je moguće ... | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: koju agp grafičku uzeti Citat:
Citat:
Upravo se o tome radi, da li se za starje računalo možda i pomalo nepouzdano isplati ulagati iznad 1000kn u garfičku ili bilo što. Eto zato sam se malo previše o tome raspisao, naravno da možemo pričati i o "nečem pedesetom" ali ovo s pločama je upravo vezano uz ovu temu isplativosti ulaganja ili se možda varam. Evo i primjera iz prakse, dakle na zahtjev korisnika smo upravo radili par nadogradnji na računalima starim 3-4 godine. U roku mjesec dana evo ih natrag u servis, jednom otišlo napajanje, drugom memorija a na trečem matična ploča. Dakle po meni se ne isplati toliko ulagati u računala koja sama realno ne vrijede više 1500 kn...uostalom jeftinjije su PCI Express verzije a ovu AGP si može uštekat u guzicu ako bu poželil za godinu mijenjat ploču i procesor. ![]()
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: koju agp grafičku uzeti Po meni jedino to, ionako se već za godinu dana tehnologija, procesori, utori memorije...toliko promijene da ti je već problem nadograđivati računalo ako želiš biti u toku sa igrama. Ako je cilj nadogradnje upravo to mijenjaj kompletno računalo svake dvije godine ili nadograđuj i mijenjaj komponete u svom računalu svakih 6 mjeseci.
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-06-07
Poruka: 7
![]() | Re: koju agp grafičku uzeti Mogao bi uzeti jednu grafičku staru nešto više od pola godine. Radi se o Sapphire Radeon X1650 PRO core (1590MHz) 256Mb GDDR3 Onboard Memory (1380MHz) za nekih 750kn. Molim vaš savjet i komentar? |
| | |
| | #29 (permalink) | ||
| Regularni forumas | Re: koju agp grafičku uzeti Citat:
Nvidia GeForce 7600 GT 256MB GDDR3 SDR, 575MHz(core)/1500MHz(mem) cca 1200kn Citat:
novu bi dobil za oko 900kn ili manje
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM | ||
| | |
| | #30 (permalink) | |
| Banned | Re: koju agp grafičku uzeti Citat:
s druge strane, ako želiš igrati najnovije igre, a nemaš za komplet novo računalo, zakaj se ograničavat? zakaj ne dati nekih 1500 kuna za x1950pro i vrtit sve kak spada? vjerujem da imaš sigurno i 3-4 godine starih računala koja su upgrade-ana, pa se nisu vraćala ... ja gledam po sebi .... trenutno mi nije do igranja, pa neću niš mjenjat (skupljam za novi komp), ali kad sam bio u prilici, uzeo sam x800gt umjesto prastare 9500pro, upravo da mogu igrati novije igre .... zamjeni svih komponenti bi me došle puno previše, a pitanje je dal bi novo računalo vrtilo igre bolje (obzirom da bi moro pljunut jako puno para, ko zna kolko bi mogo dat za grafičku). naravno da je uvijek najbolje uzeti sve novo ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 512mb ram pc3200, agp, barton 2500 3200 |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:59.