| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Koju konfiguraciju da odaberem u Računala forumu; Namjeravam kupiti laptop ali neznam koju konfiguraciju (za moje zahtjeve) da odaberem te bi molio preporuke. Na njemu bi najviš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | Koju konfiguraciju da odaberem Namjeravam kupiti laptop ali neznam koju konfiguraciju (za moje zahtjeve) da odaberem te bi molio preporuke. Na njemu bi najviše radio: --snimanje sa Tv kartice --obrađivanje i konvertiranje Avi u Dvd format. Moj izbor se suzio na dvije konfiguracije: 1----Procesor: Intel Core 2 Duo T7100 1.76 GHz --- Memorija: 2GB DDR2 --- Tvrdi disk: 160GB SATA-- - Grafika: nVidia GeForce 8400M G - 2----Procesor: Intel Core 2 Duo T7250, 2.0 GHz Chipset: --- Memorija: 1 GB DDR2, 667 MHz ---Tvrdi disk: 160 GB SATA, 5400 rpm ---Grafika: GeForce 8400M G - Znam da če neki reči, za to ti treba puno jači comp ali za sada ču se zadovoljiti i sa slabijim. ? Koju konfiguraciju bi mi predložili, i što je u mome slučaju važnije, brzina procesora ili veličina memorije. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju konfiguraciju da odaberem Ja bi išao sa prvom ili sa slabijim laptopom sa eksternom karticom, koja ima mogućnost kodiranja sa svojim procesorom, da ne koristi ovaj od lapa. Ili sa drugom, ali si dokupiš 1G rama za tristotinjak kuna i staviš unutra.
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 27-11-06
Poruka: 84
![]() | Re: Koju konfiguraciju da odaberem Evo još jedna kombinacija, može li ko da objasni koja je brzina procesora za ovaj model: AMD Sempron 3600+, 2 x 256 KB L2 cache Sistemska memorija 2 GB DDR2 667 MHz, max 4 GB, dual channel memory Hard disk 160 GB, S ATA HDD, 5400 rpm Optički uređaj DVD+/-RW DL Lightscribe |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,161
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koju konfiguraciju da odaberem SO-DIMM za stotinjak kuna?? Pa barem duplo, ako ništa...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:17.