| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Koliko RAM-a imate? u Računala forumu; nije baš za mene, jedna giga košta 1500 kuna?????... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko RAM-a imate? | |||
| Manje od 256 Mb RAM-a... | | 3 | 1.52% |
| 256 Mb RAM-a | | 6 | 3.05% |
| 512 Mb RAM-a | | 41 | 20.81% |
| 1 Gb RAM-a | | 62 | 31.47% |
| Više od gige | | 82 | 41.62% |
| Nemam pojma | | 3 | 1.52% |
| Glasači: 197. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| charolastra | Re: Koliko RAM-a imate? Kupiš odgovarajući ram i uštekaš ga u slot na matičnoj namjenjen za to. Pošto ne znaš kako bi to trebalo ići preporučam ti da potražiš stručnu pomoć. Recimo ponesi komp u trgovinu pa nek ti ga oni stave i odmah probaju kako radi.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Koliko RAM-a imate? Citat:
Ma snaći ću se ja, već sam ja dosa toga sam namjesštao, više ili manje uspješno, samo me zanima jel kad ga uštekaš u odgovarajući slot na matičnoj, treba li još šta napraviti Kupit ću ja malo rama, pa uštekati, pa što bude nek bude ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, koliko, rama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:58.

Svi smo mi MASS SARR

Ma snaći ću se ja, već sam ja dosa toga sam namjesštao, više ili manje uspješno, samo me zanima jel kad ga uštekaš u odgovarajući slot na matičnoj, treba li još šta napraviti