| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Hardware Raspravljate o temi Koliko RAM-a imate? u Računala forumu; 1GB... |
| Vidi Rezultate Anketa: Koliko RAM-a imate? | |||
| Manje od 256 Mb RAM-a... | | 3 | 1.69% |
| 256 Mb RAM-a | | 5 | 2.82% |
| 512 Mb RAM-a | | 40 | 22.60% |
| 1 Gb RAM-a | | 59 | 33.33% |
| Više od gige | | 68 | 38.42% |
| Nemam pojma | | 2 | 1.13% |
| Glasači: 177. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Offline | Re: Koliko RAM-a imate? 1GB
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko RAM-a imate? AKo ti radi sa 512 i zadovoljava 60-80% tvojih potreba, sljedecih 512 ti je sasvim dovoljno, svakkako da ces vidjeti ubrzanja. Ako namjeravas stavljati Vistu ili se baciti u vode profesionalnog dizajana igranja i sl, uzmes jos 1G, ali najlakse je kolicinu rama odrediti prema procesoru koji imas, pa bi bilo kul od tebe da to postas... Cijena: 512 DD2, oko 350-400kn
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koliko RAM-a imate? evo vam malo svježih cijena...memorija je jeftina ko nikad i sad je prilika za nadogradnju...imam dojave da će cijena rasti sljedećih mjeseci PQI DDR SDRAM,512MB,400MHz - 250kn DDR2 SDRAM,512MB,667MHz - 150kn DDR2 SDRAM,1024MB,800MHz - 305kn KINGSTON ValueRAM DDR SDRAM,512MB,400MHz - 300 kn DDR2 SDRAM,512MB,800MHz - 240 kn DDR2 SDRAM,1024MB,800MHz - 490 kn
__________________ Profesionalni laptop - notebook i PC servis www.mojservis.hr TOSHIBA, PRESTIGIO, HP, LENOVO, IBM |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koliko RAM-a imate? Više-manje uredno... A što je najgore, imam AutoCAD i gluposti gore i sve rade OK- ali prva stvar kad skupim pinke je da ću si kupiti 'pošteni' comp i staviti gore XP (da se mogu igrati s Catiom i sl). Ma, iskreno govoreći- jedino što ne ću mijenjati je trackball. ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-12-05 Lokacija: Johhanesburg Godina: 18
Poruka: 247
![]() | Re: Koliko RAM-a imate? 1 GB... za onog tko je anketu radio - ! Gb je zapravo 128 MB ili 0.128 GB... gigaBAJTI su GB, a gigaBITI si Gb. isto vrijedi i za Mb i MB btw 8 bita = 1 bajt
__________________ Molim da mi na PM netko objasni kako da tu postavim potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: imate, koliko, rama |
« dvojba
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:02.

Ja se patim sa 256 MB
Svi smo mi MASS SARR